Как да го накараш да ревнува?

В повечето случаи именно ревността е чувството, което пречи на влюбените да живеят нормално. Но определено има ситуации, в които тя е доста полезна, дори необходима за правилното развитие на романтичната връзка. Например, когато партньорите са леко охладнели помежду си или когато момиче и момче се харесват, но от притеснение все още са на ниво „само приятели“. Именно тук причинената умишлено ревност помага. Но все пак, спазвайте някакви граници.

Как да накараш един мъж да ревнува?

Според психолозите има 2 начина, които безспорно действат и това са срещата с бивше гадже и флирт с непознат. Много важно е да изпипате всичко както трябва, особено ако само ще се преструвате, че ще излизате с бившия. Като за начало само подхвърлете идеята. Ако няма проява на ревност, продължавайте с плана. Разбира се не прекалявайте, дръжте се все едно срещата е естествено приятелско развитие на отношенията ви. Не правете недомлъвки и не подхвърляйте двусмислени реплики какво точно ще правите с него, защото така можете да отблъснете партньора.

Ако ви попадне възможност за флирт с непознат пред очите на половинката, също се възползвайте, но деликатно. Важно е да оставите впечатление в гаджето, че не проявявате интимен интерес към „натрапника“, но в същото време да поддържате флирта. Това е едно ходене по ръба, което всяка жена умее, така че няма да ви е трудно.

Много важно е да поддържате версията на невинна, дори любимият да ви обвини в нещо. Усмихвайте се мило, прегърнете го, кажете му, че за вас е единствен. Това ще го успокои, но пламъчето на ревността дълго време ще му напомня, че не сте даденост и той трябва да се бори за вас всеки ден.

No Comments Yet

Comments are closed