3 неща, които мъжете много харесват в нас

Едва ли има жена, която не иска да знае какво точно в нея привлича най-много мъжете. Със сигурност няма как да се даде цялостен и подробен отговор, който да важи за всички, но поне можем да поставим основите на такъв. Защото наистина има 3 неща, към които мъжете задължително насочват вниманието си. Ето ги.

1. Усмивката

Красива, искрена, лъчезарна! Разбира се и с добра хигиена на зъбите. Мъжете наистина харесват усмихнати жени, дори признават, че това ги предразполага да са по-грижовни и внимателни.

2. Прическата

Не, не е нужно да бъде като на митична жена войн, дори напротив. Мъжете харесват здрави, лъскави коси, по възможност дълги. А не топирани и бетонирани с лак. Разбира се, нежните къдрици също са в челните предпочитания на господата.

3. Дрехите

Ти да видиш? Явно цялото суетене и обикаляне по магазините все пак си заслужава, защото представителите на силния пол наистина се впечатляват от дрехите ни. Но по-скоро от това дали подчертават женствеността и извивките на тялото ни и дали не са абсурдно нелепи като комбинация от сребристо, зебра и леопард. Имайте предвид, че и спортно облечените мацки грабват окото, ако са подбрали добре екипчето си и са го съчетали както трябва.

No Comments Yet

Comments are closed