11 тайни за езика на тялото, които можете да използвате, за да зашеметите всеки мъж

Когато общуваме с някого, около 80% от общуването е невербално. Ето защо трябва да се запознаем по-добре с начина на работа на езика на тялото и да разберем кои жестове трябва да приемем, за да изглеждаме неустоими и да примамим всеки мъж, когото искаме.

Ние изровихме трикове за езика на тялото, които работят като магическа пръчка и които ще ви помогнат да очаровате мъжа на мечтите си.

1. Направете контакт с очите, усмихнете се и погледнете встрани.

© LFI / Photoshot / REPORTER / East News, © AFP / EAST NEWS

Контактът с очите може да е двупосочна улица, но ако го направите правилно, той може да бъде изключително мощен. Ето защо, преди да установите зрителен контакт с някого, уверете се, че го правите правилно.
Ако зърнете мъж, когото искате да привлечете, той може да помисли, че случайно сте го погледнали и не се интересувате. А ако се взирате твърде дълго, това може да го сплаши.
Направете контакт с очите за около 5 секунди. Ако той ви погледне, усмихнете се и срамежливо отклонете погледа си. Мъжете обикновено пропускат първия контакт с очите, така че правете това 3-4 пъти, докато той не забележи.

2. Покажете врата си.

© James Atoa / Everett Collection / East News, © AFP / EAST NEWS

Ако искате да примамите мъж, покажете врата си, като наклоните главата си и обърнете косата си назад. Отворената шия показва чувственост и също така освобождава феромони. Това ще покаже, че се чувствате комфортно в негово присъствие и сте готови да се ухажвате.

3. Изпълнете жеста на Мерилин Монро.

© 20th CENTURY FOX / Collection Christophel / East News, © AP / East News

За да изпълните успешно този жест, следвайте тези прости стъпки:
Наклонете главата си надолу. Погледнете мъжа, когото искате да привлечете. Повдигнете веждите, спуснете клепачите и прилепете миглите си.

4. Покажете че сте достъпна, като откриете торса си.

© MAVRIXONLINE.COM / EAST NEWS, © MAVRIXONLINE.COM / EAST NEWS

За мъжете кръстосването на ръцете, държането на телефона пред гърдите, стискането на напитка пред корема или прегръщането на чантата са все признаци, които показват, че сте недостъпни. Така че, ако искате да изглеждате по-достъпни, най-добрият начин да го направите е като премахнете всяка бариера, поставена пред торса ви, и поддържате изправена стойка на тялото.

5. Покажете ръцете си.

© JP / PacificCoastNews / BWP Media / East News, © SteveSands / NewYorkNewswire / MEGA / Mega Agency / East News

Когато правите това, давате намек на мъжете, че сте надеждни. Но ако пъхнете ръце в джоба си, покриете ги с палтото си или ги държите под масата, привлекателността ви може да намалее, защото мъжете няма да се чувстват комфортно да ви се отворят.

6. Насочете пъпа към мъжа, който ви привлича.

© Chris Pizzello / Invision / AP / East News, © ROBYN BECK / AFP / East News

Дори ако направите това по естествен път, трябва да сте сигурни, че сте насочили корема си към него, дори той да не стои пред вас. Леко завъртете тялото си, за да можете да се изправите малко повече с него. Правейки това, вие показвате на мъжа, че той е специален за вас и че също го харесвате, вярвате и му се възхищавате.

7. Практикувайте „поза на власт“, ​​преди да отидете на среща.

© Image supplied by Capital Pictures / EAST NEWS, © Matt Sayles / Invision / AP / East News

Стоенето като „Жената чудо“ за 2 минути, преди да се срещнете с човек, който харесвате, ще ви помогне да повишите нивата на доверие. Приемането на тази или друга енергична поза също ще облекчи нивата на кортизола (хормона на стреса) и ще увеличи нивата на тестостерон, което ще ви направи по-склонни да се поставите в потенциално стресова ситуация.

8. Поклащайте бедрата си естествено.

© IMP FEATURES / East News, © Bella / Broadimage / EAST NEWS

Ако изобщо не поклащате бедрата си при ходене, вероятно няма да можете да привлечете вниманието на мъжете, които минават. Не бива обаче да правите това неестествено като модел на подиум, тъй като това може да изглежда агресивно за мъжете.
От друга страна, ако поклащате бедрата си естествено и с лекота, мъжете ще бъдат привлечени от това и вероятно ще привлечете вниманието им в рамките на секунди.

9. Докоснете косата си внимателно.

© nicolescherzinger / Instagram, © AFP / EAST NEWS

Това не означава, че трябва да играете с косата си през цялото време, тъй като това може да сигнализира, че сте нервни или несигурни. Мъжете намират женската коса за привлекателна, така че като докосвате косата си от време на време, вероятно ще привлечете вниманието им. Просто се уверете, че го правите по естествен начин и че не изглежда прекалено инсценирано.

10. Усмихвайте се с очите си.

© PopularImages / Depositphotos.com, © PopularImages / Depositphotos.com

Твърде много усмивка може да бъде непривлекателна за мъжете, тъй като може да изглежда, че сте отчаяни и го правите, за да привлечете вниманието. Или се усмихвайте искрено от време на време или се усмихвайте с очите си. Правейки това, в крайна сметка ще изглеждате много по-привързани и малко драматични, което мъжете намират за привлекателно.

11. Нежно отразявайте някои от движенията му.

© Invision / Invision / East News, © Invision / Invision / East News

Отговаряме положително на хора, които ни приличат. Така че, отразявайки някои от движенията му със собственото ви тяло, това ще ви накара да изглеждате по-симпатични в очите му. Това също ще ви помогне да развиете връзка на доверие между вас двамата, без да полагате твърде много усилия за това.

No Comments Yet

Comments are closed