4 женски черти, които мъжете смятат за отблъскващи

Знаете ли колко жени вярват или са вярвали, че ако поискат да са интимни с мъж, то няма да им бъде отказан? Много! А знаете ли колко от тях са научили или им предстои да научат, че това не е така? Всичките до една!

Защото мъжете не са загорели маниаци, които само чакат сигнал. Те също си имат моменти на нежелание за ласки. Но не това ще обсъждаме. Ще обсъждаме моментите, в които наистина искат интимност и причините, които могат да им секнат желанието. Те са десетки и, разбира се, субективни. Но има 4, които отблъскват всички мъже.

Физиология

Не, не говорим нито за килограми, нито за ръст, нито за размер на бюста. Във всеки мъж е заложено възприятието, че жената е нежно създание. Затова обсъждането на менструалните й неволи, чистенето на ушите, бъркането в носа или подробното описание на стомашните й проблеми и колко точно са я карали да виси в тоалетната, са ужасно антисекси! Не само, че може да си измисли причина да не правите нищо, ами нищо чудно повече да не му видите очите.

Бъбривост

Може би само глухите мъже нямат против бъбривите жени. На всички останали поне няколко пъти им се е искало да бяха глухи. Непрестанното говорене не само убива желанието за интимност. Това е лудост! Оная имала криви крака, тая отпрала огромен задник, сериалът свършил тъпо, майка й я изнервила вчера, бившия нещо й писал закачливо, ама тя неговата е супер тъпа, така че… пфф, а сервитьорът за нищо не става… А, и казах ли ти, че колежката, дето спи с един мазник за пари, била в Италия и си купила очила за 600 евро? Ама те са толкова грозни, че и 6 лева няма да дам за тях!

Е, след такива тиради и скачане от тема на тема, то горкичкият главата го заболя, ти интимност искаш? Сигурно си представя как, докато го правите ти разказваш за последния епизод на турски сериал. Ужас.

Дъх на цигари или алкохол

Сигурно изправихме на нокти пушачките, но фактът си е факт – мъжете не обичат да целуват жени, които миришат на пепелник или на бъчва. Но това си има решение – винаги под ръка ментови бонбонки или дъвки.

Бебосване

Мишкосване, коткосване, захаросване и слънчосване и всякакви „сладурски“ обръщение в умалителен вид. И да не вярвате, мъжете изобщо не обичат да им се говори по този начин по време на креватни игри. Спрете се на някакви по-нормални думи или го назовавайте по име. А може и нещо по-хард, стига да му допада. Само не го карайте да се чувства като плюшена играчка в ръцете на лигла.

No Comments Yet

Comments are closed