12 приятелства на знаменитости, които са издържали изпитанията на времето

Често се смята, че дълготрайните връзки и приятелства са почти невъзможни в Холивуд. Актьорите и певците имат едно общо нещо: всички те са творчески личности и винаги има безкрайна борба за популярност.
Ние обаче отсяхме 12 приятелства на знаменитости, които издържаха изпитанието на времето и се характеризират с истинска отдаденост и искреност.

Джъстин Тимбърлейк и Райън Гослинг

© imgur, © wowkeren

Тези две красиви холивудски момчета се познават от повече от 20 години. Актьорите се запознават в популярното телевизионно шоу The Club Mickey Mouse в началото на 90-те години. Гослинг дори живееше с Тимбърлейк и семейството му поради някои проблеми с гражданството.

Лив Тайлър и Кейт Хъдсън

© moviepilot, © spletnik

Кейт и Лив се познават от детството благодарение на родителите си. Те стават супер близки, след като участват заедно във филма „Д-р Т и жените“ през 2000 г. Лив Тайлър дори стана кръстница на първото дете на Кейт.

Кара Делевин и Риана

© elle, © twitter

Поп дивата Риана и супермоделът Кара Делевинг станаха най-добри приятелки преди само няколко години. Момичетата обичат да прекарват време заедно на партита, светски събития и модни ревюта. Поради възрастта и опита си, Риана е вид наставник в кариерата на Кара и винаги я подкрепя в най-важните моменти.

Леонардо Ди Каприо и Тоби Магуайър

© spletnik, © hellomagazine

Тоби и Лео се запознават преди 25 години, когато ходели заедно на прослушвания. “След като срещнах Тоби на прослушване, почувствах, че искам този човек да ми е приятел. Изскочих от колата си в средата на сцената, тъй като те практически снимаха. Аз бях ” Тоби! Тоби! Тоби ! Дай ми номера си.’ Той – „Да, а кой беше ти?“ “, каза Лео, припомняйки първата си среща с Тоби.

Кийра Найтли и Сиена Милър

© zimbio, © vogue

Тези две талантливи холивудски звезди се срещат на снимачната площадка на филма „Краят на любовта“ и оттогава приятелството им излиза извън границите на професионалната арена. Актрисите могат да прекарват часове заедно в пазаруване или да седят в кафене. Наскоро Сиена разкри, че Кийра е нейната икона за красота и я определи като „най-красивата жена“.

Мел Гибсън и Робърт Дауни-Джуниър

© hellomagazine, © eonline

Както често се случва, тези актьори се срещат по време на снимките на филма Air America през 1990 г. и бързо преминават от това да бъдат приятели на екрана в приятели и в реалния живот. Дауни подкрепи Мел Гибсън в скандалната му процедура за развод, а Гибсън помогна на Робърт да се възстанови от наркоманията и алкохола.

Ким Кардашиян и Никол Ричи

© huffingtonpost, © celebuzz

Ким и Никол бяха сред най-ярките от „златната младост на Холивуд”. Никол е дъщеря на легендарния певец Лионел Ричи, а Ким е риалити телевизионна звезда. Те станаха приятелки, когато бяха на 12 години, и оттогава са най-добри приятели , въпреки периодичните съобщения в социалните медии за техните спорове и кавги.

Селена Гомес и Деми Ловато

© usmagazine, © seventeen

Селена Гомес и Деми Ловато се срещнаха в шоуто Barney & Friends, когато бяха само на 7. Въпреки че не всичко вървеше гладко в приятелството на двете млади дами – те се разделиха за известно време заради някои лични проблеми – успяха да преодолеят всички трудности и сега приятелството им е по-силно от всякога.

Робърт Патинсън и Том Стъридж

© spletnik, © popsugar

Том и Роб са добри приятели от училище (запознават се, когато са на 12 години). Нито славата, нито слуховете за любовен триъгълник с Кристен Стюарт могат да разрушат приятелството на момчетата. Папараците често снимат знаменитостите докато се разхождат заедно в парка или седят в бар.

Сандра Бълок и Райън Рейнолдс

© hollywoodlife, © popsugar

Въпреки че феновете на тези двама актьори наистина се надяваха, че след участието си във филма „Предложението“ (2009) Сандра и Райън ще завържат възела и в реалния живот, знаменитостите обявиха, че са „просто добри приятели“. Сандра често присъства на премиерите на филмите на Райън, за да подкрепи скъпия си приятел.

Дженифър Анистън и Кортни Кокс

© elle, © popsugar

Спокойно можем да кажем, че приятелството на Джен и Кортни е едно от най-силните и искрени приятелства в Холивуд. Дамите се срещат на снимачната площадка на популярното шоу „Приятели“ през 1994 г. и стават близки и в реалността. Въпреки че актрисите са преживели много трудности (разводът на Кокс с Дейвид Аркет и разводът на Анистън с Брад Пит), те не спират да се подкрепят и насърчават във всичко. В едно от интервютата си Анистън разкри: „Доста често съм спала в спалнята й за гости. Всичко, което мога да кажа, е, че тя е била до мен и в добро и в лошо. ”

Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо

© imgur

„Титаник“ се превърна в съдбоносен филм не само за милиони негови фенове, но и за водещите актьори. Те са добри приятели повече от 20 години и винаги са там един за друг. През 2012 г., когато Кейт тайно се омъжи, Лео я заведе до олтара- знак на доверие, който говори сам за себе си.

No Comments Yet

Comments are closed