Сложете дланите си една до друга и обърнете внимание на тази малка подробност

Ръцете на човек могат да разкажат за това какви са те в любовта. Те няма да излъжат и ще дадат по-достоверна информация от собственика си. Намерихме любовната линия и дешифрирахме възможните опции. Съберете дланите си, изберете модела, който имате, и вижте сами!

Линиите са на едно и също ниво

Ако вашият партньор има своите любовни линии на едно и също ниво, имате късмет: има сериозни намерения и предпочита постоянни връзки. Рационален и не обича резки завои в живота. Разумен човек с мек характер, който се интересува за мнението на другите.

Лявата линия е по-ниска

Тези хора предпочитат по-възрастен партньор и са мъдри отвъд годините си. Собствениците на тези линии са добър в любовта, романтични и независими от социалните правила. Често слушат шестото си чувство, което рядко ги заблуждава.

Лявата линия е по-висока

Тези хора не бързат да има сериозна връзка и не смятат любовта за своя причина за щастие. Но когато най-накрая решат да изберат някого за цял живот, това ще бъде човек по-млад от тях или с различна националност. Те обичат с очите си и са уверени в себе си. Това е целенасочен и независим човек, който лесно преодолява трудностите.

No Comments Yet

Comments are closed