Осем съвременни Пепеляшки, които спечелиха сърцата на холивудските актьори

Много млади дами мечтаят да се оженят за популярни актьори. Мнозинството би казало, че това е невъзможно, но въпреки това би сгрешило да го направи. Много знаменитости взеха дамите, работещи в съвсем обикновени професии – като сервитьорки, агенти за недвижими имоти, бармани – като свои съпруги.

За да докажем това, ви представяме приказни истории на обикновени момичета, които успяха да разтопят сърцата на добре познати актьори. Как се случи това? Защото всеки човек е прекрасен по свой начин.

Ив Мавракис и Джон Макгрегър

Тази дама от Франция и известният шотландски актьор се срещнаха на снимачна площадка. Ив Мавракис обаче не беше популярна актриса – тя беше декоратор. От първия си ден и досега двамата винаги са били заедно. Имат четири красиви деца и живеят в красива къща.

Алис Ким и Никълъс Кейдж

Историята за това как Алис Ким и Никълъс Кейдж се срещат наистина прилича на приказка. Алис работи като сервитьорка в един от ресторантите на Лос Анджелис, когато един ден известният актьор влезе там. Той беше очарован от Алис веднага и я заведе със себе си в Холивуд. Въпреки скептичното отношение на всички към връзката им, двойката е заедно от единадесет години.

Лучана Барозу и Мат Деймън

Преди да срещне съпруга си, Лучана Барозу не беше звезда, никога не беше участвала в нито един филм и никога не беше стъпвала на червения килим. Всъщност тя работеше като барман в нощен клуб, в който Мат Деймън случайно отиде един ден. Момичето призна пред актьора, че обожава филмите му. Той я хареса и реши да я опознае по-добре. Оттогава са заедно. Двойката се ожени през 2005 г., а днес има четири красиви дъщери.

Ребека Глийсън и Ерик Бана

Въпреки че Ребека Глийсън не е нито певица, нито актриса, тя е публицист и дъщеря на главния съдия на Австралия, така че всъщност не може да се каже, че е от напълно непознат произход. Но преди да се запознае с Ерик Бана през 1997 г., тя не беше известна личност. Оттогава двойката е заедно.

Каролайн Фентрес и Крис О’Донъл

Каролайн и Крис се запознаха в колежа и оттогава са заедно. Въпреки че има филмова звезда като съпруг, Каролайн продължава да работи като обикновен учител в училище.

Зоуи Бакман и Дейвид Шуимър

Зоуи беше сервитьорка, когато срещна бъдещия си съпруг. Дейвид Шуимър снима филм в Лондон и реши да закуси в ресторант. Срещата се оказа съдбовна и двойката се ожени през юни 2010 г.

Кайла Уебър и Винс Вон

Когато двойката се срещна, Кила работеше в канадска фирма за недвижими имоти като агент. Винс Вон не беше най-малко обезпокоен от този факт и през 2010 г. той й предложи брак. Те все още са заедно и са щастливи.

Тара Уилсън и Крис Нот

Тара Уилсън работи като сервитьорка, когато се запознава с бъдещия си съпруг. Тя чакаше осем години за неговото предложение, след което през 2012 г. най-накрая стана съпруга на известния актьор.

No Comments Yet

Comments are closed