10 знаменитости, които се промениха след бременността и са напълно доволни от външния си вид

Перфектната визия на холивудска знаменитост се състои от добре обмислен гардероб, отличен грим и прическа и безупречно тяло. Изглежда, че веднага след раждането тези красиви жени са готови да покорят подиума или червения килим и да покажат своите перфектни тела. Въпреки това не е толкова лесно да върнете стегнатото си тяло само за месец, дори ако имате достатъчно пари и време за това. Някои знаменитости прекарват няколко месеца, преди да са доволни от външния си вид. Ще ви разкажем за 10 майки знаменитости, които са преживели много, за да се върнат в тялото си преди бебето. Доказвайки още веднъж, че дори знаменитостите са несъвършени, но въпреки това са красиви и талантливи.

Ким Кардашиян

© eastnews, © eastnews

Изглежда, че Ким Кардашиян винаги е била жена с извивки, но всъщност тялото й е резултат от промените, последвали бременността и раждането. Съпругата на известния рапър Кание Уест работи много усилено, за да отслабне. Тя обаче наистина се гордее с частите от тялото си, с които е известна.

Кейт Мидълтън

© eastnews, © eastnews

Херцогинята на Кеймбридж винаги е имала слабо тяло, но след като е родила първото си дете, е трябвало да се справи с естествените промени в него. Именно херцогинята обаче показа на целия свят как изглежда всяка майка след раждането на детето й: с малко коремче и малко уморена, но много щастлива.

Бионсе

© eastnews, © eastnews

Много слухове се разпространяваха около бременността на Бионсе и тя беше нетърпелива да добави гориво в огъня понякога. Дори раждането на първата й дъщеря, Блу Айви Картър, беше анонимно до възможно най-голяма степен. Но съдейки по промените в тялото на R’n’B дивата, можете да сте сигурни, че не е имало сурогатна майка, която да й свърши тази трудна задача.

Лив Тейлър

© eastnews, © eastnews

Красивата Лив Тайлър е от онези жени, на които е трудно да следват стандартите на перфектно тяло. След всяка бременност й отнема много време, за да се върне в добра форма на тялото. Но ние я обичаме още повече, защото тя никога не крие предизвикателствата си при отслабване и винаги остава щастлива и усмихната.

Дженифър Лав Хюит

© eastnews, © eastnews

Днес Дженифър Лав Хюит рядко се появява по телевизията, тъй като посвещава почти цялото си време на децата и семейството си. Въпреки това, разглеждайки снимките й, можете да видите, че неотдавнашната й бременност е оказала влияние върху тялото на актрисата. Но изглежда, че Дженифър е щастлива и не обръща внимание на атаките от недоброжелатели.

Кристина Агилера

© eastnews, © eastnews

Преди няколко години всички критици коментираха наддаването на тегло на Агилера. Такива остри коментари обаче се появиха веднага след като Кристина стана майка и не можа за кратко време да се върне към предишното си тънко тяло. Сигурни сме, че много жени, родили дете поне веднъж, прекрасно разбират колко труден може да бъде процесът на отслабване.

Джесика Симпсън

© eastnews, © eastnews

Тялото на Джесика има естествената тенденция да бъде по-тежко, а бременността и раждането я карат да напълнява още повече. Тя качи почти 50 кг. Въпреки това, няколко месеца след раждането, вместо да отслабне, тя отново забременя.

Кели Кларксън

© eastnews, © eastnews

Тази американска певица стана известна след телевизионното предаване American Idol и поддържането на форма беше трудно за нея. В интервюто си за списание Attitude тя каза: “Когато бях наистина слаба, бях окаяна отвътре и отвън в продължение на 4 години от живота си. Но никой не се интересуваше, защото естетически имах смисъл. Беше много тъмно време за мен. Аз бях във фитнеса през цялото време.” Днес, след като роди 2 деца, Кели реши, че ще се обича, независимо как изглежда. И ние сме напълно съгласни с нея.

Емили Дешанел

© eastnews, © eastnews

Емили Дешанел стана известна с ролята си в телевизионния сериал “Кости”, който се излъчва от 12 години. През първите няколко сезона видяхме д-р Темперанс “Кости” Бренан като слаба жена, но до края на последния сезон тя беше наддала. Както се оказа, промените се дължат на дългоочакваната бременност на актрисата. Въпреки това, дори няколко години след раждането, тя не иска да се връща в тялото си преди бебето.

Серена Уилиамс

© serenawilliams/instagram, © eastnews

Световноизвестната тенисистка Серена Уилямс роди първото си дете преди няколко месеца. До последните месеци на бременността си тя успява да участва в различни състезания и тренировки. Множество снимки от официални събития обаче показват, че тя не може да се върне в предишното си тяло толкова бързо, колкото е искала. Серена не иска да крие тялото си под широки дрехи и лесно демонстрира, че тялото й току-що е родило нов живот.

No Comments Yet

Comments are closed