15 знака на тялото, които показват, че той си пада по теб

Както всичко друго в този свят, ерата на съвременните технологии има както своите предимства, така и недостатъци. Премествайки по-голямата част от комуникацията си онлайн, започва да ни липсва способността да виждаме истинските чувства на хората, както и да изразяваме тези чувства, особено що се отнася до любовта. Добрата новина е, че нашите жестове могат да кажат много за нас и способността да четем сигналите на тялото може да отвори завеси към истината.

За това събрахме набор от знаци на тялото, които могат да ви помогнат да научите истинските чувства на човека без да кажете дума.

1. Повдигане на веждите

© Gregg DeGuire / Getty Images

Вдига ли вежди винаги, когато те види? Ако ви харесва, той харесва всичко, което вижда и чува от вас и подсъзнателно иска повече от вас. Това е причината той да отваря по-широко очите си и в резултат на това веждите му също се повдигат.

2. Влажни ръце

Дланите на ръцете може да са знак, че той се чувства сгорещен или че е нервен, когато сте наоколо. Може да се уплаши да не направи грешен ход и да съсипе всичко или да каже нещо скучно, което също може да ви изплаши. Всичко това води до повишено ниво на нервност и в резултат на това мокри ръце.

3. Навежда се към вас

© The Office / NBC

Въпреки че това може да е очевиден знак, това говори много. Ситуацията е различна, когато прекарвате време в шумно или претъпкано барче, но ако той ви чува перфектно, но все пак навежда тялото си към вас, това означава, че иска да чуе всичко, което казвате, и да не пропусне и дума.

4. Притискане на дланта

Ако забележите как притиска дланта ви към неговата, това показва вътрешното му желание да се свърже с вас още повече. Сплетените пръсти имат същото значение.

5. Разтваряне на краката

© Denette Nathan/CP/ABACA/EAST NEWS

Този жест може да бъде знак за доверие (или лоши маниери). Тази позиция е уязвима за мъжете и като седи по този начин, той показва доверието си към вас при условие, че не ви кара да се чувствате неудобно. Защо би го направил, ако не се интересуваше от теб?

6. Дълбоки вдишвания

Поема ли дълбоко дъх всеки път, когато те види? Причината се крие не само в нуждата му да получава повече кислород, но и в желанието му гърдите да изглеждат по-големи, а талията – по-малка. Той се опитва подсъзнателно да ви изглежда привлекателен, защото вече си е паднал по вас.

7. Контакт с очите

© Out of Sight / Universal Pictures

Ако прекарвате време около други хора и го хващате да ви гледа, когато го погледнете, това е истински знак, че се интересува от вас. По-смелите момчета не се срамуват от поддържането на дълъг контакт с очите – по-скромните може да ви наблюдават всеки път, когато минавате покрай тях или да ви хвърлят тайни погледи. Освен това хората са склонни да гледат човека, който харесват, когато се смеят; така че проверете кой гледа следващия път, когато чуете шега заедно и ако това сте вие, радвайте се!

8. Докосва яката си

Това е още един знак, че е нервен, когато сте наоколо. Много хора теглят нещо в ръцете си винаги, когато изпитват нервност и същото му се случва и на него. Въпреки това, тъй като не иска да го забележите, той се опитва да го направи по-малко очевидно.

9. Истински усмивки

© michaelronda / Instagram

Мъжете са склонни да имат по-сдържани усмивки, когато пораснат, но прекарването на време с човек, който харесва, прави усмивките им по-истински. Освен че показват предните си зъби, знаци като присвити очи и бръчки по челото могат да означават, че го засягате по добър начин.

10. Гласът му се променя

Ако тонът на гласа му се промени към по-сладък, по-мек, когато се обърне към вас, можете да сте сигурни, че сте в неговия списък. Той може също така да започне да говори по-бавно, когато общува с вас. Това е сигнал, че се чувства удобно и спокойно.

11. Ходене до вас

© The Notebook / New Line Cinema

Влизането на 2 стъпки пред вас ясно показва, че той се интересува повече от собствената си личност, отколкото от вашата. И обратно, ходенето до вас показва неговия интерес към вашата личност, както и взаимната комуникация. Единственото изключение да върви пред вас е, когато се разхождате през претъпкано или дори опасно място.

12. Отнася се с вашите вещи с уважение

Обърнете внимание на начина, по който се отнася с вашите вещи – хвърля ли палтото ви или ви го връчва? Размерът на уважението, което той отдава на вашите вещи, показва размера на уважението, което има към вас. Дори и да се държи с вас като с кралица, но не се отнася с вашите неща по същия начин, това показва неговите неистински чувства и обратно.

13. Случайни докосвания

Ако той не може да спре да ви докосва случайно и по невнимание или ако от време на време продължава да удря краката ви под масата, това показва вътрешното му желание да бъде по-близо до вас. По принцип се опитваме да стоим далеч от хората, когато не ги харесваме, нали? Същият принцип, но обратното работи, когато имаме топли чувства към някого.

14. Без телефон

Не на последно място, способността му да държи телефона си настрана и да не реагира на всяко съобщение, което получава, показва не само уважението към вас, но и интереса към вас. Целият свят може да чака, докато сте до него.

15. Разделяне на устните

© AP/East News, © maximon / MEGA/Mega Agency/East News

Вече знаете, че цялото изражение на лицето му се променя, когато ви види, но ако все още имате съмнения, проверете устните му. Той може да ги раздели още когато ви види или това може да му отнеме известно време, но при всички случаи той ще го направи заради топлите си чувства към вас.

No Comments Yet

Comments are closed