Как се промениха 14 красиви мъже, които откраднаха сърцата ни през 2000-те

Все едно вчера гледахме страхотни комедии и трилъри от 2000-те и харесахме младите и талантливи звезди на екрана. Е, минаха почти 20 години оттогава и някои от тези актьори вече са холивудски суперзвезди, докато други не са станали толкова успешни, но все още остават в сърцата ни.

Припомняме актьорите, които жените абсолютно обожаваха през 2000-те и искаха да разберат как се справят те днес.

Аштън Къчър (43 години)

© Gregory Pace / BEImages/EAST NEWS, © aplusk / instagram

Много хора си спомнят Аштън Къчър от „Пич, къде е колата ми“ и “Ефектът на пеперудата”. Той се е занимавал предимно с комедии, но се е пробвал и в драма, като в Jobs.

Робърт Шийън (33 години)

© Misfits / Clerkenwell Films, © The Umbrella Academy / Netflix

След като изигра ролята на Нейтън в Misfits, Робърт Шийън се събуди известен. Той се появи в Mortal Engines и Bad Samaritan, а сега можете да го видите в хитовия сериал на Netflix, The Umbrella Academy.

Адам Сандлър (54 години)

© Big Daddy / Columbia Pictures, © Xavier Collin/Image Press Agency/BWP Media/East News

Адам Сандлър е един от най-богатите актьори днес. Може да го помните от 50 първи срещи, Happy Gilmore и Big Daddy. Но днес Сандлър е невероятно популярен актьор и успешен продуцент — неговият филм, Murder Mystery, стана хит на Netflix. Сандлър и Netlfix имат договор за още 4 филма.

Арън Тейлър-Джонсън (30 години)

© EAST NEWS, © O’Connor / AFF-USA.com / MEGA / Mega Agency / East News

Първата роля, която направи Арън Тейлър-Джонсън известен, беше в необичайния екшън филм, Kick-Ass. Може да го помните и от „Ана Каренина“ и „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Кариерата на Джонсън се развива доста бързо — наскоро се появи в историческа драма „Кралят извън закона“ и блокбъстърът на Кристофър Нолан „Тенет“.

Оуен Уилсън (51 години)

© ASSOCIATED PRESS / East News, © Janet Gough / AFF-USA.com / MEGA / EAST NEWS

През 2000-те актьорът е комедийна звезда. Той е участвал в някои страхотни филми, включително Shanghai Noon, Shut In и разбира се, Marley & Me. Уилсън продължава да се снима във филми и да показва невероятния си драматичен талант.

Матю Макконъхи (51 години)

© Surfer, Dude / Berk/Lane Entertainment, © officiallymcconaughey / instagram

След като стана известен като герой на романтичните филми, Матю Макконъхи продължава да ни впечатлява с невероятните си трансформации. Той спечели награда Оскар за „Най-добър актьор“ в Dallas Buyers Club, а персонажът му в Истински детектив стана емблематичен. И един от последните му подвизи беше да играе ролята на бизнесмен в Джентълмените.

Джоузеф Гордън-Левит (40 години)

© (500) Days of Summer / Fox Searchlight Pictures, © hitrecordjoe / instagram

Джоузеф Гордън-Левит започва кариерата си доста рано: той се появява в ситкоми, тийнейджърски комедии и трилъри. Но повечето хора разбраха за него благодарение на ролята му на Том в (500) дни лято. Въпреки че е участвал в наистина успешни филми, като Начало и Възраждането на тъмния рицар, той не се е превърнал в топ звезда в Холивуд.

Орландо Блум (44 години)

© The Lord of the Rings: The Two Towers / New Line Cinema, © orlandobloom / instagram

Орландо Блум не беше известен актьор, когато получи големия си билет за холивудската звезда — ролята на Леголас във великата трилогия, Властелинът на пръстените. След това той игра в супер успешен франчайз, „Карибски пирати“ и получи роли в Троя и Небесното царство. През 2010 г. Блум се завърна към ролята, която го направи известен в трилогията „Хобит“. В момента той работи върху фентъзи сериал Carnival Row.

Итън Хоук (50 години)

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS, © Invision / Invision / East News

Итън Хоук започва актьорската си кариера доста рано, но едва 2000-те години са тези, които го правят известен. Той участва в Training Day, Lord of War и Assault on Recinct 13. Въпреки че последвалите му роли не бяха толкова успешни, той се появява в много популярни филми на ужасите и независими филми, като Boyhood.

Клайв Оуен (56 години)

© EVERETT COLLECTION / EAST NEWS, © Xavier Collin / Image Press Agency / BWP Media / East News

Клайв Оуен е известен с ролите си в Крал Артур, Дерайлиран и Град на греха. Той ще се появи в новия сезон на American Crime Story, изобразявайки бившия президент Бил Клинтън.

Чанинг Тейтъм (40 г.)

© Step Up / Touchstone Pictures, © Jennifer Lowery / Broadimage / Broad Image / East News

Ролята му на уличен танцьор в Step Up спечели на Чанинг Тейтъм милиони почитатели. След успеха на музикалната драма, той заслужи билета си за света на големите филми, като Джи. Ай. Джо: Възходът на Кобрата, Орелът и Kingsman: Златният кръг. Той също се появява в някои романтични комедии (Скъпи Джон), популярни комедии (21 Jump Street) и дори драми (Ловец на лисици).

Тоби Магуайър (45 години)

© Spider-Man / Columbia Pictures, © Hutton Supancic / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

През 2002 г. излезе първият филм за Спайдърмен, което направи Тоби Магуайър суперзвезда. За съжаление ролята на Питър Паркър беше последната голяма роля за актьора. Може да сте хванали Магуайър в „Да пожертваш пешка“ и „Великият Гетсби“.

Брадли Купър (46 години)

© The Hangover / Warner Bros., © The Canadian Press / Associated Press / East News

Брадли Купър се появи в много филми, но стана наистина известен с ролята си в The Hangover. Купър беше умен и внимателен към избора си на актьорска игра и след това избираше само добри роли, като се появяваше във филми като Limitless и American Hustle. Той  също стана продуцент и режисьор. Засне A Star Is Born, който беше много успешен филм и спечели няколко номинации за Оскар.

Джош Хартнет (42 години)

© EAST NEWS, © MEGA / Mega Agency / East News

След големите си роли в различни военни филми, като Пърл Харбър и Черен ястреб, Джош Хартнет беше една от най-обещаващите холивудски звезди. Но след успеха си през 2000-те, той се изгуби. Тези дни Хартнет не се появява в много проекти и предимно снима нискобюджетни филми и ТВ сериали.

No Comments Yet

Comments are closed