10 знаменитости, които се появиха без грим на червения килим и изглеждаха абсолютно зашеметяващи

Има нова тенденция сред известните личности – да се появяват на червения килим с малко или никакъв грим. Това е наистина предизвикателно изживяване, тъй като всички сме свикнали да виждаме любимите си знаменитости с перфектен грим. Трябва да сте наистина смел, за да вървите срещу стереотипите на обществото и да позирате пред камерите толкова натурални.
Представяме ви няколко примера за тези жени, които не се страхуват да покажат истинската си красота.

Алиша Кийс

Алиша е член на движението “без грим” и често се появява на събития и на кориците на списания без грим. „Моля се да е революция – каза Кийс, защото не искам повече да се прикривам“.

Дженифър Гарнър

Актрисата подкрепи Алиша Кийс и избра да отиде на кинофестивала в Теллурайд без грим и облечена в спортни дънки и палто.

Аманда Сейфрайд

Аманда казва, че не е почитателка на яркия грим и че в ежедневието изобщо не носи грим.

Тилда Суинтън

Почти никога  не виждаме Тилда Суинтън с ярък грим. Убедена е, че те кара да изглеждаш като някой друг.

Жизел Бюндхен

Този супермодел обикновено носи толкова малко грим, че едва се вижда.

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс изглежда почти с голо лице на премиерата на „Великият Гетсби“. Това породи много дискусии, но никой не можеше да отрече, че актрисата изглеждаше доста зашеметяващо и естествено.

Хайди Клум

Известният модел не обича да отделя много време за грим. „Склонна съм да не нося грим в почивните си дни. Не ми е сложно. Нямам тонове кремове или нещо подобно. Оставам с най-необходимото, казва Хайди.

Наталия Водянова

Рядко виждате този супермодел с грим в ежедневието. На червения килим Наталия изглежда естествено великолепна с минимален грим.

Наоми Уотс

Наоми също се радва да се появява на червения килим почти без грим.

Кейт Уинслет

“Искам да прегърна истинската мен и искам и вие да приемете точно такива, каквито сте, и да се обичате точно такива, каквито сте”, каза Кейт Уинслет.

No Comments Yet

Comments are closed