Частта от тялото, която измивате първо докато се къпете, разкрива вашата личност

Ранните сутрешни процедури често започват с къпане за повечето хора. Начинът, по който се къпем, обаче никога не е същият. И въпреки това, може и да не сме забелязали, но има тенденция във всички от нас да започваме къпането с определена част от тялото. Подсъзнателно решението се взема от нашето тяло и това разказва много за нашата личност.

1. Ако първо измиете лицето си

© Depositphotos.com

Ако първо измиете лицето си, вие по същество сте открити към всички 5 сетива — обоняние, зрение, вкус, докосване и слух. Това означава, че сте много загрижени за начина, по който се възприемате, и по този начин искате да полагате максимална грижа за това, което първо забелязват другите — лицето.
Винаги се тревожите какво мислят другите за вас и понякога се разочаровате или стресирате и може да се почувствате неудобно. За тези хора е трудно да чуят лоши неща за себе си.

2. Ако първо измиете ръцете или краката си

© Depositphotos.com

Ако сте сред онези, които обръщат внимание на краката си първо, можете да се наречете смирен и земен човек. Това обаче има и друга страна. Ръцете или краката също са символи на сила и воля. По този начин първото им измиване показва, че нямате страх да изразите избора си. Или мразите нещо, или го обичате.
Ако сте склонни първо да миете подмишниците си, най-вероятно сте популярен в социалните си кръгове като надежден и доверен човек. Вие също сте този, който не се страхува от упорита работа.

3. Ако първо измиете интимните си части

© Pixabay.com

Ако първо измиете интимните си части, вероятно сте много срамежлив човек. Можете да се наречете интроверт или човек с ниско самочувствие. Не ви се обръща особено внимание в социалните групи, но тези, които ви познават отблизо, ще кажат, че сте най-истинският човек на земята. Вие се борите трудно да заемете позицията си и може да се откажете често, но можете да накарате близките да се чувстват комфортно във вашата компания.

4. Ако първо измиете гърдите си

© Depositphotos.com

Ако забелязвате, че първо търкате гърдите си, докато се къпете, по всяка вероятност сте уверени и се чувствате комфортно в собствената си кожа. Вие сте практични и много директни. Доста сте решителни и объркването почти не ви влияе. Харесва ви да сте независими и хората ви се възхищават за това.

5. Ако първо измиете косата си

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ако главата или косата са частта от тялото ви, която измивате първо под душа, вие сте човек, който обича дисциплината и реда. Най-горната част на тялото ви обикновено означава сила и измиването й показва, че имате твърдо мнение за всичко и вярвате в практичността. Освен това управлявате времето много добре и сте известни със своята точност. Често поставяте мозъка над богатството, когато избирате приятелите си.

6. Ако първо измиете раменете и шията си

© Depositphotos.com

Най-трудолюбивите хора често мият първо областта на шията и раменете. Раменете означават тежест и винаги искате да се отървете от бремето да постигнете всичко съвършено. Вие сте позитивно настроен и целеустремен човек и очаквате същото от другите. Вие сте много конкурентен и искате да сте крачка пред всички останали.

7. Ако първо измиете гърба си

Гърбът ви отразява вашето съзнание. Гърбът включва гръбначния ви стълб и нервната ви система, която играе голяма роля в функционирането на мозъка ви. Измиването на гърба на първо място говори много за резервираната ви природа. Винаги сте много предпазливи и не се доверявате лесно на хората.
Имате навика да се задълбочавате в нещата и да взимате решения внимателно. Да бъдеш сам не е отблъскване за хора като теб, а възможност да се наслаждаваш на това време.

No Comments Yet

Comments are closed