9 абсурдни причини, поради които хората решиха да се разведат

Като правило смятаме, че само сериозни проблеми като изневяра или постоянни скандали трябва да накарат хората да помислят за развод. Но понякога двойките решават да се разделят заради наистина странни и дори глупави неща.

Събрахме 9 абсурдни, но реални причини, които накараха хората да се разведат.

9. Социални медии

В днешно време прекарваме много време в сайтовете на социалните медии. Но някои хора просто полудяват по това. Например, жена от Индия реши да се разведе със съпруга си, след като той не промени статуса на връзката си на женен във Facebook.

8. Мръсни съдове

© Depositphotos, © Depositphotos

Колко често се карате с любимия заради мръсни чинии? Можете ли да си представите, че мръсната чаша може да е причина за развод? Матю също не повярва. Но съпругата му го напусна, защото той оставяше чашките си до мивката. Тя смяташе, че това е знак на безразличие и бившият й съпруг казва: „Всеки път, когато влизаше в кухнята и намираше чаша за пиене до мивката, тя постепенно се приближаваше към изселването и прекратяването на брака ни. Просто още не го знаех. ”

7. Пренебрегване на съобщения

Следващият път, когато решите да прочетете текстово съобщение и да не отговорите на него, помислете два пъти, тъй като то може да бъде използвано срещу вас в съда. Жена от Тайван се разведе със съпруга си, защото той не отговори на съобщенията й, след като ги прочете. Тя дори показа текстовете си като доказателство, че той я е игнорирал.

6. Лоши маниери на масата

© imgur

Кувейтска жена подаде молба за развод, след като беше омъжена само една седмица, защото откри, че съпругът й предпочита да използва хляб, а не вилица, за да яде грах. Жената каза, че е шокирана от лошите му маниери.

5. Пералня

© pikabu

Футболен фен се разведе с жена си заради проблем с прането. Той събираше автографи на футболисти на тениската си и съпругата му реши да изпере тази тениска. В резултат на това всички подписи изчезнаха.

4. Грим

© depositphotos.com

Само няколко дни след брака си мъж заряза жена си, след като я видя без грим. 34-годишният мъж вярваше, че тя не изглежда толкова красива, както преди сватбата. Той обвини 28-годишната жена, че го е измамила, използвайки толкова много козметика, включително фалшиви мигли.

3. Почистване

© Depositphotos

През 2009 г. германка се разведе със съпруга си след 15 години брак. Казва, че й е писнало през цялото време да почиства. Мислеше, че е свикнала с тази негова странност, но когато той събори и възстанови стена в дома им, когато е станало мръсно, тя осъзна, че не може повече да търпи.

2. Любовни писма

В Италия 99-годишен мъж реши да прекрати брака си от 77 години. Той беше намерил писма, които съпругата му беше писала на таен любовник през 40-те години. Съпругата се опита да спаси брака им и убеди съпруга си да остане, но той вече беше взел окончателното си решение.

1. Псевдоним на телефона

© depositphotos.com

През 2009 г. саудитска жена се разведе със съпруга си от 17 години, когато научи за името, което той й е дал. Веднъж тя прегледа контактите в телефона му и се натъкна на номера си, съхраняван под името „Гуантанамо“, военен затвор в САЩ. Жената се обиди и веднага поиска развод, въпреки че той каза, че го смята за смешно и просто глупава шега. Но за съжаление той не можа да убеди жена си.

No Comments Yet

Comments are closed