9 признака, че той не се интересува от вас

Би трябвало да е очевидно, когато някой не ни харесва, но това не е толкова просто. Понякога някой трябва да ни каже, че момчето, което харесваме просто не се интересува. Да, може би е трудно за приемане, но е по-добре отколкото да си губите времето.  Обръщайте внимание на това как ви говори, как ви гледа и дали ви третира различно пред приятелите си.

Ето и няколко начина как да намерите отговор на въпроса, който ви подлудява, а именно – интересува ли се от мен?

1. Никога не започва разговора пръв

Почти сигурен знак, че не се интересува от вас е, ако винаги чака вие да започнете разговора. Мъж, който се интересува от вас ще бъде нетърпелив и винаги ще иска да говори с вас, дори и да е за нещо незначително. Ако не инициира разговора пръв, това най-вероятно значи, че не му пука дали ще си говорите или не. Разговорите ви може да са вълнуващи и дори той може би ви харесва до известна степен, но е ясно, че не е толкова, че да имате връзка. Нищо няма да се случи – отдръпнете се и намерете някой, който ще положи усилия.

2. Не ви обръща внимание

В случай, че не ви обръща внимание или показва липса на интерес, когато говорите – това е червен флаг. Изобщо не му пука и дори не прави и усилие да се преструва. Когато един мъж наистина ви харесва, той ще обича да бъде във вашата компания. Ще ви гледа в очите и ще слуша всяка една ваша дума. Всичко по-малко от това е знак, че не ви харесва.

3. Не се интересува от живота ви

Лош знак е, ако не показва никакъв интерес към вашия живот. Може да сте близки, но ако не опитва да разбере повече за вас, това значи, че не се интересува. Може би ви харесва, но фактът, че не се интересува от живота ви, показва че няма романтични намерения към вас и следователно няма причина да ви пита въпроси относно живота ви.

4. Намира си извинения

Всеки мъж, който постоянно си измисля извинения не заслужава времето ви. Обичайните са, че е твърде зает, уморен или нещо се е случило в работата. Случи ли се един или два пъти, не обръщайте внимание, но ако винаги отменя срещите ви в последната минута – това е ясна индикация, че не цени времето ви. Когато той наистина се интересува, няма да ви остави – ще иска да ви види при всяка една възможност.

5. Никога не сте сами

Когато си правите планове, той винаги предлага да поканите и други хора. Може би, защото е срамежлив и иска да свикне около вас, а може би изобщо не се интересува от вас. Трудно е да опознаете някого, когато винаги има хора около вас и е почти невъзможно да останете насаме. Ако един мъж наистина иска да прекара време с вас, няма да покани други хора. Обърнете внимание на това как се държи около вас – държи ли се по различно? Може би това поставя някакви граници – може да ви харесва, но ви вижда само като приятел.

6. Говори за други момичета

Нищо не казва „Не те харесвам“ колкото, когато мъж говори за чувствата си към друго момиче. В случай, че спомене друго момиче докато си говорите, това е много голям знак, че не ви приема като романтичен партньор. Има малък шанс да се опитва да ви накара да ревнувате или да ви привлече вниманието, но мъжете обикновено не рискуват да загубят интереса ви по този начин. Ако пък започне да говори за чувствата си към друго момиче, можете да бъдете сигурни, че не се интересува от вас.

7. Отговаря бавно на съобщенията ви

Съобщенията обикновено са добра индикация за това колко се интересува от вас. Вие му отговаряте почти мигновено, но на него му отнема доста повече време. Да, може да си има причини – да е на работа или пък да е оставил телефона си в другата стая. Ако обаче му отнема ден-два, за да ви отговори, то тогава е ясно, че не се интересува. Ако пък му отнема дори повече време, тогава имате окончателен отговор. Обърнете внимание и на дължината на съобщенията – ако отговаря с по една дума, това е ясен знак, че не се интересува от разговора ви.

8. Не се държи с вас по-различно

По-точно казано, той се държи с вас както с приятелите си. Това е ясен знак, че ви приема само като приятел. В случай, че ви харесваше то начинът му на държание щеше да е по-различен отколкото с другите хора. Един мъж няма да се държи с вас като приятел, ако се опитва да ви впечатли. Той ще положи усилия за да ви покаже как се чувства.

9. Изчезва

Това е един от най-очевидните знаци. Изчезва за дни или седмици и не показва никаква загриженост за вашите чувства. Може да има много причини, поради които да го прави – намерил е някоя друга или пък не знае как да ви каже, че вече не се интересува от вас. Каквато и да е причината, трябва да е честен с вас, вместо да ви остави да се чудите какво е станало. Всеки мъж, който изчезва изневиделица не е човек, с който трябва да започнете връзка. Този тип хора обикновено са несигурни в себе си и намират за трудно да се отдадат само на един човек. Те не ви трябват – намерете някой, който ще ви даде повече от това.

No Comments Yet

Comments are closed