12 знаменитости, които взеха теглото си под контрол

Спиращи дъха снимки на известни личности и техните перфектни плажни тела са из целия интернет. Понякога може да бъде наистина разочароващо и е трудно да не почувствате малко завист. Въпреки това, не всеки в Холивуд е роден изключително годен и напълно прекрасен. Някои от любимите ни актьори и певци изглеждаха напълно различно от холивудските стандарти за красота.

Бихме искали да ви покажем някои от най-невероятните трансформации на знаменитости.

1. Адел

© AP/FOTOLINK/East News, © Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink/East News

Трудно е да не забележите, че Адел се е отървала от няколко излишни килограма от 2008 г., въпреки че никога не е споделяла колко е отслабнала. Певицата споделя, че го е направила за лично щастие, а не за да се съобрази със стандартите за красота. Адел напълно изключи захарта от диетата си.

2. Мама Джун

© depositphotos.com, © mamajune / instagram

Джун Шанън от риалити телевизионното шоу, Here Comes Honey Boo Boo свали 136 кг през последните няколко години. Трябваше да се подложи на операция на стомаха през 2015 г. Оттогава тя спазва стриктна диета и прави упражнения редовно.

3. Ребъл Уилсън

© Adam Orchon/Sipa USA/East News, © Triangular Pics/ MEGA/EAST NEWS

Ребъл Уилсън започна своето пътуване за отслабване през 2016 г. Актрисата казва, че ключът към нейния успех е повече физическа подготовка.

4. Кели Озбърн

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News, © Eva Rinaldi/Wikimedia Commons

Кели Озбърн е загубила около 70 кг от 2009 г., когато участва в Dancing With The Stars. Партньорката на Kelly’s show я запозна с по-здравословна диета и тренировка.

5. Джордин Спаркс

© AFP/EAST NEWS, © McMullan/Sipa USA/East News

Участникът на American Idol, Джордин Спаркс, загуби 50 кг през 2012 г. Тя искаше да бъде здрава, затова започна да брои калории, да ходи всеки ден и да тренира с личен треньор.

6. Зак Галифианакис

© The Hangover/Warner Bros., © The Hangover/Legendary Pictures, © Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink/East News

Звездата от Hangover, Зак Галифианакис отслабна много наскоро и изглежда съвсем различно. Актьорът каза, че най-ефективната част от диетата му е отказването от алкохола.

7. Клои Кардашиян

© East News, © khloekardashian / instagram

Клои Кардашиян винаги се чувстваше неудобно в тялото си в сравнение със сестрите си. Смятаха я за пълничката в семейството. След публичната й раздяла с бившия й съпруг, тя отслабна с 40 кг и започна собствено шоу за отслабване, наречено Revenge Body

8. Джон Гудман

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News, © AFP/EAST NEWS

Когато Джон Гудман тежеше 180кг., той осъзна, че е време да вземе нещата в свои ръце. От 2015 г. насам актьорът е свалил над 100 килограма. Започна да контролира всичко, което яде и колко.

9. Дженифър Хъдсън

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News, © Chris Pizzello/Invision/AP/Fotolink/East News

Дженифър Хъдсън загуби почти 80 кг от 2010 г. Тя няма много време да тренира поради натоварения си график. Вместо това Дженифър наблюдава какво яде много внимателно и спазва строга диета.

10. Кристина Агилера

© AP/FOTOLINK/East News, © Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS

Кристина Агилера загуби почти 50 кг през 2013 г. Тя си взе почивка от The Voice и преразгледа режима си на хранене и тренировки. Кристина твърди, че рейки, древна азиатска практика, наистина й е помогнала да влезе във форма както физически, така и психически.

11. Мелиса Маккарти

© AP/FOTOLINK/East News, © SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/EAST NEWS

Мелиса твърди, че тялото й е „в процес на работа“. Тя вече е загубила около 75 кг и продължава да наблюдава диетата си. Актрисата се опитва да се придържа към здравословния начин на живот и ляга в 19:30 ч. всяка нощ.

12. Джими Кимел

© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, © Paul Marks/Broadimage/EAST NEWS

Когато теглото на Джими Кимел достигна 90кг., той реши, че е време за промяна. Започна да тренира повече и да брои калории, заедно с периодично гладуване. Джими Кимел загуби около 11кг.

Бонус: 50 сент

© Stephen Smith/Sipa USA/East News, © Cheetah Vision

Супер атлетичният рапър и актьор, 50 Cent загуби цялата си мускулна маса за филм. Той играе футболист, страдащ от рак, във „Всичко се разпада“.

No Comments Yet

Comments are closed