5 кралски правила, които Меган Маркъл е нарушила

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари определено е едно от най-ярките събития за тази година. Хората започнаха да обсъждат двойката много преди самата сватба. Дори се заговори за връзката им, преди да обявят официалния си годеж. Невестата на принца обаче се оказа бунтарка, защото не е спазила стриктно всички традиции на кралското семейство.

Днес ще ви разкажем кои кралски обичаи е нарушила съпругата на Хари.

Тя проговори за връзката им по-рано, отколкото трябваше.

Меган обсъди връзката си с принц Хари, преди да бъде обявена за официална. Тя обяви това пред списание Vanity Fair през септември 2017 г. за първи път. Каза, че двамата с Хари са влюбени и просто искат да бъдат заедно. Днес е трудно да изненадате някого с подобна информация, но според традициите на кралското семейство тя не е трябвало да го прави преди официалния годеж.

Двойката не се притеснява да показва чувствата си публично.

© eastnews.ru

Ако погледнете Кейт Мидълтън и принц Уилям, ще видите, че те дори не се държат за ръце на публично място. Докато Меган Маркъл и принц Хари не се срамуват да изразяват чувствата си. Бяха забелязани за първи път да се държат за ръце по време на игрите Invictus в Торонто, които се случиха преди годежа им.

Тя вече е омъжвана.

Меган Маркъл беше омъжена за Тревър Енгелсън, филмов режисьор, през 2013 г. Те бяха заедно 10 години, 2 от които всъщност бяха женени. За щастие на Хари и Меган, браковете с разведени хора вече не са забранени в кралското семейство. Това се случи само веднъж, когато крал Едуард VIII, който управляваше само 10 месеца, отказа трона за жената, която обичаше, която беше омъжена преди.

Тя произлиза от обикновено семейство.

За разлика от роднините на съпругата на принц Уилям, родителите на Меган са обикновени хора. Майка й (тази на снимката) Дория Рагланд работи като социален работник и учител по йога, а баща й Томас Маркъл беше режисьор на осветлението на снимачната площадка на много филми и телевизионни сериали. Меган Маркъл е момиче от обикновено семейство, което стана известно като актриса благодарение на собствените си усилия и талант. Тя доказа, че ако искаш, можеш да постигнеш всичко, без да имаш никакви връзки.

Тя изнесе реч на сватбата.

Вече бившата херцогиня на Съсекс изнесе кратка реч в края на церемонията, в която благодари на кралицата, принц Чарлз и други членове на кралското семейство за топлия прием към нея и нейните близки. Тя завърши речта си с трогателните думи: „Намерих своя принц“.

Никакви нарушения на сватбените традиции не могат да спрат истинските чувства. Лесно е да се види, че тази двойка е напълно влюбена и щастлива.

No Comments Yet

Comments are closed