4 форми на юмрук, които разкриват много за вашата личност

Необходимо е само малко наблюдение, за да разберете повече за даден човек. Тялото разкрива много за вътрешното Аз на опонента ви и помага да се намери начин за комуникация с него. Предлагаме ви да преминете малък тест, където ще трябва да свиете ръката си в юмрук и да изберете опцията, която ви пасва най-добре.

1. Палец отгоре

2. Палец вътре

3. Палец встрани

4. Палец обърнат нагоре

Какъв е вашият тип?

Палец отгоре

Вие сте може би най-енергичният човек в света. Непрекъснато търсите нови знания и впечатления, опитвате се да обхванете всичко наведнъж. Графикът ви не включва излежаване пред телевизор. Вие сте алтруист до мозъка на костите, любезен човек, който винаги ще помогне и успокои някого. Правите повече, отколкото казвате, и това, както и вашата надеждност и доброта, кара всички да ви уважават и оценяват. Вдъхновявате и зареждате с енергия всички около вас, ставайки лесно уважаван лидер.

Палец вътре

Вие сте умни и прилични, но не сте много добри в създаването на нови приятели. Околните около вас може да имат впечатлението, че сте мълчаливи и мрачни, но след като ви познаят по-добре, те откриват, че сте наистина меки и дори доста уязвими. Имате дарба да видите корена на всеки проблем и начините за решаването му. Вие сте проницателни и остри, виждането ви често е най-точното и решенията ви са правилни. Прецизността и замислеността играят във ваша полза, въпреки че понякога изисквате твърде много от себе си и се притеснявате. Ето защо имате нужда някой да ви разбере без думи.

Палец встрани

Вашият девиз е „всеки сам избира пътя си“, а вашият път обикновено е труден. Вие сте практичен и сериозен, изправяте се бързо и знаете стойността си. Вашият гръбнак е най-малко от стомана. Страхът ви от провал обаче често ви пречи да вземате смели решения: това е единственото нещо, което може да разклати увереността ви. Ето защо често се нуждаете от одобрение и похвала. Вашите приятели ценят вашата искреност, надеждност и острота. Околните се чувстват защитени във ваше присъствие и винаги са щастливи да имат вашата компания. Не забравяйте, че с подкрепата на близките си вие сте способни на всичко.

Палец обърнат нагоре

Вие сте скромен, но знаещ и многостранен. Имате бърз ум, който генерира безброй идеи, които на пръв поглед може да изглеждат невъзможни. Обожавате да откривате света и, още по-добре, имате средства за това. И все пак понякога ви е трудно да се концентрирате върху нещо конкретно, защото искате да знаете всичко. Всички останали смятат, че сте ходеща енциклопедия и много искат съвета ви. Но сте доста затворени, внимателно избирате обкръжението си и давате най-ценния съвет само на избраните.

No Comments Yet

Comments are closed