Погледнете децата на известни личности, които са известни с уникалните си визии

Времето, когато имаше само един стандарт за красота, вече е в миналото. И този факт е много забележим, ако погледнете любимите ни актьори и музиканти: уникалният им външен вид се превърна в незаменима част от техния имидж. И новото поколение, техните деца, са на червения килим сега. Някои от тях току-що са започнали кариерата си, някои от тях вече са доста известни в света на шоубизнеса, а някои просто живеят своя спокоен и тих живот.

Екипът ни e е видял много снимки на известни хора и техните деца и наистина се радвахме да видим необичайната красота, която тези деца са наследили от своите известни родители.

Ела Лаудън, дъщеря на Даниел Крейг

© 0070067/Reporter/EastNews, © Twelfth Night / Shakespeare and Company

Дъщерята на Даниел Крейг, актрисата Ела Лудън, участва в няколко филма, а сега играе в театъра „Шекспир и компания“.
Ела има страница в Instagram и нарича себе си „малкият кошмар на баща си“. Има слухове, че тя ще бъде следващото момиче на Бонд, но само когато баща й най-накрая напусне франчайза завинаги.

Ела и Куинлин, децата на Бен Стилър

© VALERIE MACON/AFP/East News, © AP/East News

Ела и Куинлин Стилър са актьори. Освен в някои други проекти, те играха заедно във филма „Нощ в музея: Тайната на гробницата“ и озвучиха герой в Мегаум.
Можете да видите 19-годишната Ела на червения килим заедно с родителите й. Освен това тя пътува до Пуерто Рико заедно с баща си, където помага на благотворителната организация No Había Luz. А Куинлин е на 16 години, той започва кариерата си като гласов актьор в Мадагаскар: Бягство до Африка като Алекс, който беше лъвче.

Дъщерята на Питър Динклидж

© LGjr-RG, PacificCoastNews/EAST NEWS

Питър Динклидж е много внимателен към защитата на личния си живот от журналисти и никой не знае името на 10-годишната му дъщеря. Известното семейство обаче редовно се изправя пред папараците по улиците на Ню Йорк.
През 2017 г. Питър и съпругата му, сценарист и режисьор Ерика Шмид имат второ бебе. И все още не знаем пола или името му.

Луна де Палма, дъщеря на Роси де Палма

© @rossydpalma / Instagram, © @lunalionne / Instagram

Луна де Палма е звезда в Instagram. Тя стана известна, след като Роси публикува емоционалното писмо на дъщеря си на неин акаунт.
Момичето казва, че мечтае да бъде като майка си и да стане актриса. Тя често е в компанията на майка си на червения килим и познава приятелите на майка си, например режисьора Педро Алмодовар.

Кристина, Катрин, Патрик, Кристофър и Джоузеф Баена, децата на Арнолд Шварценегер

© AP/East News, © Jean Paul/Pierre Aslan/East News, © Christopher Smith/Invision/AP/East News, © @katherineschwarzenegger / Instagram, © @schwarzenegger / Instagram

Кристина е изпълнителният продуцент на Take Your Pills в Netflix и бранд редактор на Goop. Тя също така е създател на безплатния седмичен сборник The Sunday Paper за това как да направим живота по-интересен.

Катрин е писател и активист за правата на животните. През 2010 г. тя публикува книгата Rock What You Got за самочувствието и положителното отношение към себе си. След това пусна ръководство за оцеляване за завършилите “Току-що завърших… Сега какво?” и детската книга Маверик и аз. На 12 юли 2019 Катрин се омъжи за актьора Крис Прат.

Патрик е актьор, модел и бизнесмен. 2018г. той изигра главната роля в Midnight Sun. Освен това младият Шварценегер има собствена компания Project360, която произвежда линия за мъжко облекло и договор с L.A. Models.

За разлика от своите сестри и братя, Кристофър живее не толкова отворен живот. Той учи в University of Michigan, не се показва публично много често и не се интересува наистина от шоубизнеса.

Джоузеф Баена е друг син на Арнолд Шварценегер. Той е актьор, който току що започва, и специалист по специални ефекти. Арнолд разбра за съществуването му едва няколко години след раждането му. Сега имат страхотни отношения, често прекарват време заедно и спортуват заедно.

Уилоу Сейдж Харт, дъщерята на Пинк

© TNYF / WENN.com/agefotostock/East News

9-годишната Уилоу Сейдж Харт вече се изявява с известната си майка и прави акробатика. Малкото момиченце взе участие в записа на албума The Greatest Showman — Reimagined, който беше издаден през ноември 2018 г. Преди издаването, Atlantic Records публикува видео от звукозаписното студио, където Уилоу и Пинк работеха върху A Million Dreams.

Блейк, дъщеря на Рон Пърлман

© Ann Porter/Broadimage/EAST NEWS

Блейк Аманда Пърлман е актриса и певица. Кариерата й започва с роля в Hellboy II: The Golden Army. По-късно тя записа песента Drift, която беше основната тема на Pacific Rim. Тя също играе роли в 2 телевизионни сериала, Archer и Hand of God.

Реймънд и Лорейн Никълсън, Хъни Холман и Дженифър Никълсън, децата на Джак Никълсън

© Allpix Press / East News, © McMullan/Sipa USA/East News, © Zabulon Laurent/ABACA/Abaca/East News, © Kristian Linnemann / East News, © ASSOCIATED PRESS/East News

Синът на Джак Никълсън Реймънд е актьор и асистент на режисьора. Той игра във филми като A Reunion и The Outsider. Рей колекционира скъпи коли и живее в красиво имение в Бевърли Хилс.

Лорейн е също актриса. Най-голямата й роля беше да играе Алана Бланшар, приятелката на главната героиня в Soul Surfer. Тя трябваше да се научи как да сърфира добре, за да получи тази роля.

Хъни Холман е дъщеря на Никълсън и холандския супермодел Уини Холман. Тя е изиграла 2 роли в европейски проекти и когато е била по-млада, е помагала на майка си да управлява салон за домашни любимци.

Дженифър е актриса и известен дизайнер със собствена линия дрехи. Колекционира дизайнерски и винтидж дрехи.

Лив, Челси, Миа Тейлър и Тадж Таларико, децата на Стивън Тейлър

© Joe Sutter/PacificCoastNews/BWP Media/East News, © Grant Pollard/Invision/AP/East News, © @miatyler / Instagram, © @iamstevent / Instagram

Лив е популярна американска актриса. Играла е в повече от 50 филма, включително Армагедон и Властелинът на пръстените. Стивън дори не знаеше, че има дъщеря от дълго време. Събирането им се случи, когато Лив навърши 9 години. По-късно тя взе фамилното име на баща си.

Челси Тейлър обича музиката още от раждането си. Като тийнейджърка тя често пътува с баща си на турнета. Сега тя е член на групата Kaneholler, която свири електронен соул.

Миа е модел с голям размер, актриса и писателка. Тя също така си сътрудничи с Janie’s Fund — организацията с нестопанска цел, създадена от Стивън Тейлър за жени, които са били изнасилени.

Тадж е най-малкото дете в семейството и единствен син. Той игра в епизод на Лизи Макгуайър, но предпочита по-спокоен живот.

Табита и Лорета, дъщерите на Сара Джесика Паркър

© JP, PacificCoastNews/EAST NEWS

Рядкост е за Сара Джесика Паркър да се появява публично с дъщерите си близначки, но те дойдоха заедно на събитието на Ню Йорк Ballet Gala през 2018 г.

Индио Фалконер Дауни, син на Робърт Дауни Джуниър

Индио Фалконър Дауни е музикант. Заедно с неговия приятел Ралф Александър създават рок група, наречена The Dose. Индио пее и свири на китара.

Камерън и Дилън Майкъл Дъглас и Керис Зита Дъглас, децата на Майкъл Дъглас

Дъщерята и двамата сина на Майкъл Дъглас са мечтали за кариера в кино индустрията. Камерън (42) вече е участвал в „Мистър Хубав човек“ на Джаки Чан и няколко други проекта. Майкъл каза, че не иска децата му да стават актьори – това е техен избор. Баща му, Кърк Дъглас, също беше популярен актьор, така че това ще бъде третото поколение Дъглас на големия екран.

Дрена и Хелън — най-голямата и най-малката дъщери на Робърт де Ниро

© Anthony Behar/Sipa USA/East News, © Brian Flannery, PacificCoastNews/EAST NEWS

Сега Дрена е актриса и продуцент. Преди това тя беше модел и диджей, който работеше за списанията и шоутата на Джорджо Армани. Дебютът й като режисьор бе уловен от документалния филм Girls & Dolls, който дори получи награда на независим филмов фестивал в Ню Йорк.
Хелън е на 10 години сега. Тя е родена през 2011 г. благодарение на сурогатна майка.

Симоне Александра, Жасмин и Тиана Джия, дъщерите на Дуейн Джонсън

© Vianney Le Caer/Invision/AP/East News, © AXELLE/BAUER-GRIFFIN/East News

© @therock / Instagram

48-годишният Дуейн Джонсън е горд баща на 3 дъщери: Симоне Александра, Жасмин и Тиана Джия. Той редовно публикува снимки на жена си и дъщерите си на страницата си в Instagram.
Симоне е дъщеря на Дуейн от третия му брак. Сега тя е на 19 години, работи като модел за IMG Models и обича да придружава баща си на социални събития.

Уестън Кейдж Копола, син на Никълъс Кейдж

© The Runner / Paper Street Films, © Martin Sloan/Photoshot/East News

Уестън Кейдж Копола е актьор и музикант. На 16 годишна възраст той основава първата си група, наречена Eyes of Noctum. Преди свиреше метъл музика, но сега предпочита нещо по-спокойно. Той играе във филми като The Crow and Rage, а през януари 2015 г. издаде дебютния си самостоятелен албум Prehistoric Technology.

Ханя Райли, Винсент и Полин Синклер, децата на Вин Дизел

Ханя Райли е първата дъщеря на Вин Дизел и Палома Хименес. Сега тя е на 13 години и често се появява с баща си на премиери на филми. Тя има черен колан по джудо и джуджицу. Актьорът често казва, че е кръстил дъщеря си на иберийска принцеса.
Артистичният Винсънт е на 11 години. Той участва в училищни пиеси и често се появява в семейни видеоклипове, които публикува в социалните медии.
Полин е само на 6 години. Тя е кръстена на Пол Уокър — близък приятел и колега на Вин Дизел. Дизел, главният герой от Бързи и яростни, казва, че когато е била на 18 месеца, вече е имала любима кола. Той е сигурен, че тя е наследила това от него.

Фердинанд и Едмънд Кингсли, синовете на Сър Бен Кингсли

© Can Nguyen/Capital Pictures/EAST NEWS, © KENNELL KRISTA/SIPA/EAST NEWS

Фердинанд е актьор и музикант. Той е известен с ролята на Чарлз Франкатели в телевизионния сериал „Виктория“.
Едмънд е актьор и продуцент. Работил е по филми като Capsule и Hugo.

Джейсън Гулд, синът на Барбра Стрейзънд

© Jaxon / MEGA/EAST NEWS, © @jasongouldmusic / Instagram

Синът на Барбра Стрейзънд и Елиът Гулд, Джейсън Гулд, е актьор, сценарист и режисьор. Играл е във филми като Голямата картина и Принцът на приливите. Преди няколко години Гулд започна собствена солова музикална кариера. През 2012 г. той придружи майка си като част от нейното турне, а през 2017 г. издаде свой собствен албум, наречен Dangerous Man.

No Comments Yet

Comments are closed