17 бивши загубеняци, които бяха игнорирани в училище… Вижте ги сега!

Ако някой беше показал на тези непопулярни деца снимки как биха изглеждали в зряла възраст, сигурно нямаше да повярват на очите си. Представяме ви списък със знаменитости, чието превръщане от смотльовци в международни разбивачи на сърца, чиято история силно напомня на приказката за Грозното патенце.

Джейк Гиленхал

© Columbia Pictures, © EastNews

Веднъж слаб младеж с ококорени очи, Джейк Гиленхал е станал не само талантлив актьор, но и професионален сърцеразбивач. Той редовно оглавява списъците на най-подходящите ергени и най-горещите и красиви мъже на планетата. Вече е имал афери с половината от женските звезди в Холивуд, но никоя красавица все още не е успяла да покори сърцето му завинаги.

Ричард Мадън

© CBBC, © HBO

Ричард започва да се появява във филми на 11-годишна възраст – още когато започва да се отърва от наедрелите си бузи. Върхът в актьорската кариера на Мадън дойде с ролята на Роб Старк в сериала „Игра на тронове“.

Арън Тейлър-Джонсън

© Marv Films, © Rex Features

Може да ви се стори невъзможно да повярвате, но рошавият и несръчен Дейв Лизевски от филма Kick-Ass и красивият Вронски от скорошната адаптация на Анна Каренина са изиграни от един и същ актьор!

Зак Ефрон

© LMN, © EastNews

Зак е само на 33, но вече може да се похвали с 19-годишна кариера във филмите. И от един екран на друг, той просто изглежда все по-добре.

Матю Луис

© Warner Bros., © Rex Features

Матю израсна точно пред очите ни в ролята на Невил Лонгботъм в сагата за Хари Потър. Закръгленото момче с неравномерни зъби изведнъж се превърна в парчето от рекламите на Hugo Boss. Вълшебните пръчици наистина трябва да съществуват!

Крис Евънс

© NFWF, © East News

Кой би си помислил, че този обикновен тийнейджър ще продължи да играе капитан Америка в „Отмъстителите“? Още от детството си Крис мечтаеше да участва във филми. Той е от онези малко късметлии, чиито мечти са се сбъднали.

Себастиан Стан

© NBC, © East News

Като тийнейджър този румънско-американски актьор се появява в скромни роли в телевизионни предавания. В днешно време Себастиан е неразделна част от кинематичната вселена на Marvel. Играе Бъки Барнс в „Отмъстителите“.

Даниел Шърман

© BBC One, © Rex Features

Някога Даниел беше незабележим тийнейджър, играейки епизодични герои в телевизионни сериали. Но сега той не се страхува от никаква роля, включително тази на бог Арес в Безсмъртните.

Джош Пек

© Rex Features, © Rex Features

Джош Пек стана известен благодарение на това, че играе закръглени тийнейджъри в комедийни сериали като Дрейк и Джош. След това един ден той наел личен треньор, подложил се на диета и скоро се превърнал в слаб и красив човек. Най-новите филмови изпълнения на Джош включват герои от The Wackness и Red Dawn.

Никълъс Хулт

© Studio Canal, © Rex Features

Още в детството си Никълъс участва с Хю Грант във филма „За момче“. В наши дни Никълъс се появява в „Топли тела“ и филмовата поредица „Х-мен“.

Райън Сикрест

© imgur, © Rex Features

Райън Сикрест е постоянен водещ на телевизионното предаване American Idol. През 2009 г. той стана най-добре платеният водещ на риалити шоу в историята, като подписа договор за 45 милиона долара.

Лиъм Пейн

© tumblr, © East News

Като тийнейджър Лиъм често страдал от подигравките на своите съученици. На 12-годишна възраст се присъединява към баскетболен отбор. Днес Лиъм е един от петимата членове на известнатата британско-ирландска група “One Direction”.

Хенри Кавил

© nydailynews, © Warner Bros.

Оказва се, че още в ученическите си дни този бъдещ Супермен е имал прякор: „Дебелия Кавил“. Е, Хенри, къде са всички тези подигравки сега?

Джъд Лоу

© connery, © East News

Разглеждайки снимки на Джъд от детството му, е трудно да повярваме, че това момче е израснало като най-големия сърцеразбивач в Холивуд!

Джо Манганиело

© depo.ba, © Rex Features

Веднъж и с очила, Джо Манганиело се превърна в един от най-красивите актьори в Холивуд. Актьорските му успехи включват телевизионния сериал True Blood и филми като Magic Mike и Justice League. Той е съпруг на красивата София Вергара.

Джъстин Тимбърлейк

© difundir, © Rex Features

Когато Джъстин се отърва от странните си пероксидни къдрици, кариерата му тръгна нагоре. Сега той е един от най-успешните музикални изпълнители на планетата. Да не говорим за актьор, танцьор, композитор и щастлив съпруг и баща.

Крейг Дейвид

© craigdavid

Толкова е трудно да си представим, че тези снимки показват един и същ човек, но по-добре повярвайте! Британският певец и автор на песни Крейг Дейвид не само покори световните музикални класации, но и спечели борбата със себе си за постигане на перфектното тяло.

No Comments Yet

Comments are closed