20 звездни двойки, които са заедно въпреки огромната разлика във възрастта

Когато си представяте перфектния си партньор, вероятно се сещате за някой, който е на вашата възраст – или поне от същото поколение като вас. Но любовта не винаги работи по този начин, а някои двойки я карат да работи въпреки огромната възрастова разлика. Тези романси са изправени пред своя дял от критики, но все още продължават да са силни.

1. Леонардо Ди Каприо и Камила Мороне

Възрастова разлика: 23 години

Въпреки че са супер потайни с връзката си (присъствието им в социалните медии е почти несъществуващо), двойката всъщност се среща от декември 2017 г. Направиха първата си * публична * изява на Оскарите през 2020 г.

2. Принцеса Шарлийн и принц Алберт

Възрастова разлика: 20 години

Тази кралска двойка са женени почти 10 години и заедно имат комплект близнаци: принцеса Габриела, графиня от Карладес и Жак Оноре Рение.

3. Елтън Джон и Дейвид Фърниш

Възрастова разлика: 15 години

Докато романтиката не винаги е била голяма за 72-годишната звезда Елтън Джон, той най-накрая намери любовта на живота си в канадския режисьор Дейвид Фърниш.

4. Саймън Коуел и Лорън Силвърман

Възрастова разлика: 18 години

Саймън и Лорън започват тайно да се срещат, докато тя е омъжена за първия си съпруг, магнатът за недвижими имоти Андрю Силвърман. Въпреки това, след като разбрали, че е бременна със сина на Саймън през 2013 г., двамата били принудени да излязат публично с връзката си.

5. Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Възрастова разлика: 20 години

Кевин, 65 и Кристин, на 45, са женени от 2004 г. Двойката за кратко се раздели преди брака си, след като Кевин каза, че не иска повече деца (той вече има четири от предишни връзки). В крайна сметка промени решението си и двойката има три деца заедно, което го прави баща на седем.

6. Крис Дженър и Кори Кори

Възрастова разлика: 25 години

Крис, 64-годишна и Кори, 39-годишен, се срещат от приблизително 2014 г., след като той се раздели с дългогодишната съпруга Кейтлин Дженър, родител и на Кендъл, и на Кайли. Докато Кори се разбира с почти всички в семейството на Кардашиян, има някаква драма с него и Къртни, след като той се опита да й даде съвети за родителите. Олеле!

7. Стивън Тайлър и Ейми Престън

Възрастова разлика: 39 години

71-годишният Стивън и 30-годишната Ейми са щастливо обвързани. Ейми стартира като личен асистент на рокера от Aerosmith, но двойката най-накрая стана публична с романтичната си връзка през 2016 г. Забавен факт: Освен това работеше за Виктория Бекъм и семейство Тръмп.

8. Порша де Роси и Елън Дедженър

Възрастова разлика: 15 години

Елън и Порша са заедно от 2004 г. и казаха „Да“ през 2008 г., след като беше отменена забраната за брак на еднополовите бракове в Калифорния. Елън каза на People: „За първи път знам във всяка клетка на моето същество, че съм с някого до края на живота си.“

9. Рупърт Мърдок и Джери Хол

Възрастова разлика: 25 години

Рупърт Мърдок на 88 години и Джери Хол, на 63 години, предизвикаха вълнение, когато обявиха годежа си през 2016 г. Моделът и медийният магнат се ожениха в Лондон по-късно същата година, подтиквайки Мърдок да туитира, че е „най-щастливият човек свят.”

10. Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

Възрастова разлика: 20 години

Джейсън и Роузи се срещнаха по време на снимките на „Трансформърс“ през 2010 г. и започнаха да се срещат същата година. Двамата са сгодени от 2016 г. и посрещат сина си Джак Оскар Стейтъм година по-късно.

11. Джей-З и Бионсе

Възрастова разлика: 12 години

Beyonce и Jay-Z започват да се срещат през 2001 г., но са силно затворени до първата им съвместна изява във VMA от 2004 г. Двойката се омъжи през 2008 г. на тайна церемония в апартамента си в Ню Йорк и посрещна първото си дете през 2012 г., както и близнаци през 2017 година.

12. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Възрастова разлика: 11 години

Въпреки че се срещнаха на снимачната площадка на „Зеленият фенер“ през 2010 г., Райън и Блейк разбраха, че имат чувства един към друг чак след година. Двойката се омъжи през 2012 г. и наскоро посрещна третото си дете.

13. Лиза Бонет и Джейсън Момоа

Възрастова разлика: 12 години

Джейсън Момоа каза на Esquire “всичко е възможно”, след като се ожени за любовта си от детска възраст, Лиза Бонет. Двамата бяха запознати от общ приятел през 2005 г. и след ГОДИНИ за запознанства, завързаха възела през 2017 г. Двойката споделя две деца заедно, Лола Йолани и Накоа-Волф Манакауапо Намакаеха.

14. Приянка Чопра и Ник Джонас

Възрастова разлика: 10 години

Приянка Чопра и Ник Джонас се ожениха през 2018 г. след вихрен романс. Певецът, който е 10 години по-малък, предложи след само два месеца срещи и те се ожениха в рамките на същата година. Двойката се срещна за първи път на Гала през 2017 г., когато двамата бяха облечени от Ралф Лорън.

15. Брус Уилис и Ема Хеминг

Възрастова разлика: 23 години

Ема казва във своя уебсайт, че за пръв път се среща с Брус във фитнеса на треньора им през 2007 г., а двойката се омъжва две години по-късно, въпреки разликата от 23 години. Те имат две дъщери.

16. Джордж Клуни и Амал Клуни

Възрастова разлика: 17 години

Любимата двойка Джордж и Амал Клуни имат значителна възрастова разлика между тях. Когато двамата се срещнаха през 2013 г., „Мислех, че е красива, забавна и очевидно умна“, каза Джордж пред холивудския репортер в интервю, след което се пошегува, че Амал „вероятно е мислела, че съм стар“. Двамата се ожениха през 2014 г. и посрещнаха близнаците Александър и Ела по-късно същата година.

17. Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин

Възрастова разлика: 23 години

Дженифър беше само на 19 години, когато започна да се среща със Силвестър, тогава на 42. Двойката се раздели за известно време след шест години познанство, но в крайна сметка се омъжи през 1997 г. „Никога не съм се забавлявал. Научих го от жена ми… Отне ми 19 години, за да разбера, че винаги е права “, каза Силвестър пред The ​​Telegraph. “Разбрах, че жените имат умение, поне Дженифър, за вземане на невероятно ерудирани, мъдри, интелигентни решения. Винаги скачам без да гледам. Тя винаги гледа и никога не скача. Тя е невероятно безопасна. Затова сега най-накрая казвам:” Скъпа, ти взимаш всички решения. Готово, готово, готово. Вярвам ти.“

18. Елон Мъск и Гримс

Възрастова разлика: 16 години

46-годишният Елон и Гримс, на 30 г., станаха публично достояние на Met Gala 2018. Според The ​​Cut, те първо се свързали, след като Елон разбрал, че Гримс е направила шега за изкуствения интелект, която смята да публикува в Туитър.

19. Мел Гибсън и Розалинд Рос

Възрастова разлика: 35 години

Мел, 62 и Розалинд, на 27 години, са заедно от 2015 г. и имат едно дете заедно. Поради огромната си възрастова разлика, двойката се сблъсква с известни коментари през годините, съобщава Daily Mail. Но в интервю за The Mirror Mel каза: „Що се отнася до възрастта и връзките, това е просто число. Тя е възрастна и си пасваме. Това може да причини проблем и човек има опасения по тези въпроси, но се получава чудесно. Тя е наистина специален човек.”

20. Иън Сомерхалдър и Ники Рийд

Възрастова разлика: 10 години

Звездите от „Дневниците на вампира“ и „Здрач“ започнаха да се срещат през 2014 г. Може би именно вампирският им фон е помогнал да изградят връзката си, защото година по-късно двамата завързаха възела. Оттогава са посрещнали дъщеря си Бодхи Солей в семейството си.

No Comments Yet

Comments are closed