Лиъм Нийсън разкрива защо не обича да снима интимни сцени

Интимните сцени могат да бъдат чувствителни моменти за изобразяване пред камерата и не е необичайно актьорите да имат ограничения или резерви, когато става въпрос за изпълнение на този тип сцени. Въпреки десетилетия екранен опит, известният актьор Лиъм Нийсън наскоро призна, че все още има едно нещо, с което не се чувства комфортно и че интимните сцени не са сред любимите му.

© Cinematic Collection / Alamy Stock Photo

Коментарите на актьора идват след тези, направени от Пен Баджли, който наскоро направи анонс за решението си повече да не снима интимни сцени за сериала си „Ти“. Що се отнася до Нийсън, той каза, че би предпочел да ги избягва изцяло. „Да, абсолютно съм съгласен и го подкрепям. Не обичам да ги правя. Правил съм доста от тези сцени и бих предпочел да го оставя на въображението.“

© Allstar Picture Library Ltd / Alamy Stock Photo

Актьорът също така призна, че не обича да гледа интимни сцени във филми или телевизионни предавания. „Ще бъда честен, когато видя подобна сцена, просто не мога да ги гледам. Просто се засрамвам“, призна той. Звездата от The Taken добави: „Знам, че са хореографирани и други неща, но не е нужно да виждам това.“

Everett Collection/East News

Друго нещо, от което 70-годишният актьор се чувства неудобно, е откровеният разговор за интимността, който провел със сина си, който споделя с покойната си съпруга Наташа Ричардсън. „Най-неудобният момент, който някога съм преживявал“, каза актьорът.

© GTCRFOTO / Alamy Stock Photo

Както разкритието на Нийсън за това колко неудобно се чувства, така и решението на Баджли да не снима тези сцени подчертават нарастващата загриженост в развлекателната индустрия относно отношението към актьорите по време на тези сцени. Безопасността и благосъстоянието на актьорите на снимачната площадка са от решаващо значение и е от съществено значение те да се чувстват в комфортно и техните граници да бъдат уважавани.

No Comments Yet

Comments are closed