5 признака, че той има сериозни намерения към теб

Сериозен ли е към теб или само те използва за забавление? Да разгадаеш намеренията на един мъж съвсем не е толкова сложна задача. Напротив! Друг е въпросът дали ти самата искаш да видиш истината в очите. Но, за да улесним всички момичета, които се чудят дали половинката им иска дълга и стабилна връзка, подготвихме 5 категорични признака, които показват, че това е така. Ето ги.

1. Прегърнал те е или те държи за ръка, докато гледате телевизия

Това е много показателно, особено, ако той гледа спорт. Всяка подобна близост или мил жест от негова страна показва, че за него не си поредната кукла, с която само иска да спи.

2. Когато му ходиш на гости, у тях е супер чисто

Ако на един мъж не му пука за момичето, с което излиза, изобщо, ама изобщо, няма да си направи труда да почисти. А всички знаем какво представляват ергенските местенца. Даже има и такива нахалитети, които ще те помолят теб да пооправиш малко…

3. Прегръща те и те целува пред приятелите си

Зоната на приятелите е много деликатна. Ако те е запознал с тях и съвсем показно те целува и гушка, значи наистина има чувства към теб. Трябва да се притесняваш само в случаите, в които те кани в последствие при тях и то след като е пийнал стабилно. Защото обикновено това значи, че те приема като забавното продължение на вечерта.

4. Заспива близо до теб след като сте били интимни

Това също е много важен показател. Ако след заигравка иска да заспите прегърнати или най-малкото близо един до друг, бъди спокойна. Той наистина те харесва. Но избяга ли ти в края на леглото, пък било то и с претекст на теб да ти е по-широко, бъди сигурна, че всичко е просто забавление.

5. Гледа те в очите, докато говориш

И слуша! По този начин той подсъзнателно се издава, че нещата, свързани с теб го вълнуват. Което пък е признак на дълбока заинтересованост. В случай, че погледът му шари навсякъде, докато говориш, значи този мъж само чака да си кажеш там каквото имаш да си казваш и да ходите да си лягате. С други думи – не се и надявай, че си нещо по-специално за него.

No Comments Yet

Comments are closed