11 знаменитости, чиято възраст изглежда като печатна грешка в Wikipedia, споделиха тайните на младостта си

Трудно е да се спори с факта, че звездите изглеждат зашеметяващо на червените килими. Разбира се, много от тях изглеждат много по-млади, отколкото са в действителност. Понякога, след като научим рождената им дата, просто не можем да повярваме!

Ние решихме да разгледаме биографиите на знаменитости, направихме добро онлайн търсене и сега ще ви разкажем за тайните на техния извор на младост.

Вера Уанг (73 години)

© George De Sota / Hulton Archive / Getty Images, © verawang / Instagram

Вера Уанг е на 73, но изглежда най-много на 45 години. В много интервюта всички я питат каква е нейната тайна. Тя няма какво да крие и признава, че сънят е една от основните тайни. Тя също е спортувала много когато е била млада.

Салма Хайек (55 години)

© salmahayek / Instagram

Салма има перфектно тяло и перфектна кожа. В своя блог тя казва, че една от нейните тайни е портокалов коктейл, който включва плодове, куркума, черен пипер и морски зърнастец. Друга тайна е правилното миене на лицето. Тя не използва почистващи препарати сутрин, смята, че ако почистите добре лицето си преди да заспите, кожата няма нужда от груби продукти, а водата е повече от достатъчна сутрин.

Хали Бери (55 години)

lizabeth Goodenough / Everett Collection / East News

На 55-годишна възраст Хали активно спортува, мотивирайки жените по целия свят да последват нейния пример. Тя публикува тренировките си в социалните медии и прекарва много време в грижи за лицето си. Една от нейните тайни са колагеновите маски. Хали също пие костен бульон, „Можеш да го направиш, можеш да отидеш до месаря ​​и да вземеш всички кости, които ще изхвърлят, и той ще ти ги даде безплатно.“

Никол Кидман (55 години)

Elizabeth Goodenough / Everett Collection / East News

Очевидно е, че актрисата е разчитала на пластичната хирургия и козметолозите. Но тя също така прекарва много време в поддръжка на своята младост и красота. Тя редовно тренира, яде само пресни храни от фермата и медитира 20 минути на ден. Актрисата си прави маски за коса и пие витамини, за да направи ноктите си по-здрави. Никол също се къпе с много овлажняващо масло. Още един лайфхак – тя използва почистващи кърпички, за премахване на грим след дълъг работен ден. И в ежедневието си тя никога не използва грим и никога не забравя да използва слънцезащитен крем.

Дженифър Анистън (53 години)

© jenniferaniston / Instagram

Актрисата казва, че е изненадана от коментарите на хора, които казват, че изглежда добре за годините си. Тя не мисли, че с възрастта хората изглеждат по-зле. Но тя работи много върху външния си вид. Започва всяка сутрин с чаша сок от целина и пие разреден ябълков оцет. 30 минути след това тя закусва. Има и рецепта за известната салата, която тя яде почти всеки ден в продължение на 10-те сезона на Приятели. Прави се от булгур, краставици, магданоз, шамфъстък и сирене фета. Актрисата казва още, че не се страхува от хляба и го яде умерено. Тя също приема колаген и тренира много.

Джулиан Мур (61 години)

ANGELA WEISS / AFP / East News

Точно като Никол Кидман, Джулиан не използва грим в ежедневието си. Освен това тя използва слънцезащитен крем на лицето си всеки ден от 23-годишна възраст. Преди важни изяви Мур не яде суши или други храни, които са богати на натрий. Актрисата е фен на микронидлинга. Експертите по красота използват тази процедура, за да стимулират производството на колаген и еластин. И, разбира се, тя тренира – прави йога 4-5 пъти седмично.

София Вергара (50 години)

Invision / Invision / East News

София Вергара има красиво тяло и казва, че не обича да тренира, въпреки че трябва да го прави. Тя тренира 2-3 часа седмично и предпочита водни спортове, йога и танци. Една от нейните тайни е използването на червило, тъй като прави лицето да изглежда спретнато. Тя яде често – 5 пъти на ден като не консумира червено месо.

Дженифър Гарнър (50 години)

Invision / Invision / East News

Точно като много свои колежки, Дженифър предпазва кожата си от слънцето. Тя е фен на ретинола – продукт за красота, който помага в борбата със стареенето и кожните несъвършенства. Тя използва кардио тренировки, за да се справи със стреса. Дженифър не използва сешоар: тя оставя косата си да изсъхне сама. Освен това нейното семейство и тя сами отглеждат плодове и зеленчуци, така че внимава какво яде.

Дженифър Лопес (53 години)

© jlo / Instagram

В едно от интервютата си Дженифър Лопес казва, че не се чувства по-възрастна от 20. Тя казва, че нейната тайна е да се грижи добре за тялото и душата си. Обича медитацията, тренира редовно и опитва различни упражнения. Тя казва: „Понякога бягам, карам колело, елиптичен тренажор или вдигам тежести. Друг път танцувам в студио по 8 часа на ден. Просто продължавам да се движа.” Дженифър сподели и тайната на перфектната си кожа. Тя го нарича 5-те S – сън, слънцезащитен крем, серуми, добавки и живот на здравословен, разумен живот.

Пенелопе Круз (48 години)

CJ Rivera / Everett Collection / East News

Актрисата казва, че сега се чувства много по-уверена, отколкото когато е била млада. Звездата закусва обезмаслен протеин, пълнозърнести храни, много прясно авокадо и зехтин. Пенелопе избягва глутен и пие много вода. Преди да роди първото си дете, тя често тренира във фитнеса. Сега предпочита Бикрам йога, система от гореща йога. Тя няма лоши навици и се старае да избягва захарта и млечните продукти.

Анджела Басет (63 години)

Invision / Invision / East News

Актрисата е в мир с възрастта си и казва, че 60 са новите 40, а 70 са новите 50. Тя препоръчва по-малко стрес. Използва различни козметични продукти, важното е те да са подходящи за нейния тип кожа. 2 пъти седмично, тренира с треньор и има собствена хранителна формула. „Понеделник, вторник, мога да ям въглехидрати и плодове. Вторник, сряда, протеини, зеленчуци – зеленчуци всеки ден – без мазнини през тези 4 дни, а след това през последните 3 дни ги наводнявам с мазнини,” казва тя. „Добра мазнина обаче: може би кокосово масло, сьомга, бадеми, бадемово масло, зехтин, такива неща.“

Имате ли някакви лайфхакове за запазване на младостта ви?

No Comments Yet

Comments are closed