Колко струва едно лице на момиче в Instagram и какви операции може да са необходими на жените, за да изглеждат перфектно в социалните медии

Социалните медии налагат стандарти за красота, които всъщност са доста далеч от естествените човешки пропорции: много малки носове, много дебели устни, остри скули и други неща, които правят жените по-забележими. Не е изненадващо, че хората, които искат да се придържат към тези стандарти, решават да направят някои радикални промени, затова посещават козметици и пластични хирурзи. Но да станеш Insta-красавица отнема много време и пари. Колко точно? Ще разберете в тази статия.

Намерихме информация колко пари биха били необходими, за да се създаде „модерно лице“ в наши дни.

Нос като на Анджелина Джоли

© TIZIANA FABI / AFP / East News

Много хора не са доволни от размера или формата на носа си, така че вече няколко години ринопластиката е една от най-популярните пластични операции. Цената за нов нос зависи от желанието на клиента и първоначалния нос, с който хирургът ще трябва да работи. Но хората, които искат да имат „Instagram нос“, няма да бъдат доволни от обикновена корекция, така че промените във формата на костите и хрущялите често са необходими. Тази процедура ще струва около 3000 долара.

Устни като на Кайли Дженър

© KENNELL KRISTA / SIPA / EAST NEWS, © Scott Kirkland / PictureGroup / EAST NEWS, © Jennifer Graylock / Sipa USA / East News, © Instagram / East News

След ринопластика устните често изглеждат по-малки, така че следващата стъпка е хейлопластика (ако устните са твърде тънки) и след това инжекции с хиалуронова киселина. Цената за хейлопластика започва от 500 долара, а цената за 1 мл филър за устни варира в различните държави.
И така, в САЩ 1 мл хиалуронова киселина струва 500 долара. Но трябва да знаете, че това не е крайната цена: за да постигнете забележим ефект, ще трябва да направите няколко процедури.
Известните устни на Кайли Дженър имат повече от 2 мл хиалуронова киселина, така че ако някой иска да има устни като нейните, всички манипулации ще струват около 1400 долара.

Скули като на Ким Кардашиян

© Wiese / face to face / FaceToFace / REPORTER

Най-популярната процедура за корекция на лицето е премахването на мастните подложки на Bichat и след това поставянето на импланти в скулите. Цената на имплантите започва около 2000 долара. Необходимият обем обаче може да се постигне с инжекции, точно както с устните.
Хората обикновено се нуждаят от около 7 мл филъри: оформянето на скулите – 2 мл, запълване на назолакрималния канал – 2 мл, създаване на ъглите на долната челюст – 2 мл, а също и запълване на носогубните гънки – 1 мл. И така, това е около 1750 долара.
Също така могат да се поставят специални конци, за да се създаде формата на долната част на лицето и това ще струва 1250 долара. След това всичко, което трябва да направите, е да инжектирате малко ботокс в челото, за да го обездвижите. Всички тези процедури ще струват около $ 3 150.

Очи като на Бела Хадид

© ALBERTO PIZZOLI / AFP / East News

Ако искате да имате изображението на момичето в Instagram, ще помислите за блефаропластика, дори ако сте млади. Тази операция върху клепачите може да накара очите да се отворят и да изглеждат по-котешки. Също така, можете да повдигнете веждите с помощта на ботокс. Средната цена за горните клепачи е около 3200 долара.

Брадичка като на Бионсе

© Wiese / FaceToFace / REPORTER

За да хармонизирате новите си черти на лицето, ще ви трябва и нова брадичка – по-дълга, която е по-забележима. Имплантите струват около 3000 долара или можете да използвате филъри, които са 500 долара.

Зъби като на Блейк Лайвли

© Invision / Invision / East News

И накрая – перфектна усмивка, която може да бъде постигната само с фасети. А цената започва от 250 долара за зъб. Можете да мамите и да поставяте фасети само в областта на усмивката, което ще ви струва около 2500 долара.

Окончателни цифри и заключение

© Sonia + Fyza / instagram, © Jelena Peric / instagram, © kamiosman / instagram, © teni panosian / instagram

Ако съберете всички цени, крайната цена на лице в Instagram започва от 20 000 долара. За да спечели тези пари, обикновено момиче трябва да работи една година. И дори не броим безумния брой различни продукти за красота, които всяка звезда на Instagram използва.

Защо пишем тази статия? Правим го, защото днес хората обръщат твърде много внимание на външния си вид и го смятат за мярка за успех. А невъзможността да се съобрази с модните стандарти, дори ако човек осъзнае колко маловажни са, се счита за провал, който често води до различни психологически разстройства.
Грижата за вашето здраве и външен вид очевидно е много важна, но не трябва да води до това нашата планета да бъде населена с клонинги. Просто погледнете снимките по-горе и се опитайте да намерите Ким Кардашиян. Някакъв късмет?
Точен отговор: Сред тези 4 момичета няма Ким, те просто са променили външния си вид според тенденциите.

No Comments Yet

Comments are closed