Една жена си направи 600 татуировки, за да преоткрие себе си, но сега не може да си намери работа

Боди артът може да бъде уникален начин за хората да покажат своята креативност. Амбър Люк, която беше наречена „момичето-дракон“, избра да си направи над 600 татуировки и да промени изцяло външния си вид. Въпреки че сега се чувства по-щастлива с начина, по който изглежда, външният й вид затруднява намирането на работа и онлайн троловете критикуват избора й.

Амбър Люк не беше доволна от външния си вид и реши да го промени.

© amberluke*** / Instagram

Според Амбър тя изобщо не е била доволна от начина, по който е изглеждала преди и е направила първата си татуировка на 16. „Не исках повече да бъда този човек, така че преоткрих себе си“, каза тя. За да постигне това, Амбър похарчи над $250 000 за татуировки, които покриват 90% от тялото й. „Правя си ужасно много татуировки, но не наранявам никого в процеса“, защити се тя.

© amberluke*** / Instagram

В предишни интервюта Амбър също разкри, че се е борила много с психичното здраве и телесните модификации са й помогнали да се справи с подобни проблеми. В крайна сметка тя не само си направи 600 татуировки по тялото, но и татуира очните си ябълки със синьо мастило, процедура, която доведе до ослепяването й за три седмици.

Сега тя се чувства по-комфортно в тялото си, но се бори с намирането на работа.

© amberluke*** / Instagram

Въпреки това, наскоро Амбър разкри за проблемите, пред които е изправена поради уникалния си външен вид. „Това, което ме засяга е, когато някой изрази мнението си публично и се приближи до мен и каже: „О, ти си грозна“ или „Съсипала си се“.“ Амбър също говори за това как това е повлияло нейната заетост. „Няма да го захаросвам, това ограничи моите възможности за заетост, но всичко е наред.“

© amberluke*** / Instagram

„Начинът, по който го виждам, е, че не искам да работя за компания, която е повърхностна и не може да пренебрегне моята визия. Те няма да гледат моята работна етика, няма да гледат морала ми или ценностите ми или това, което трябва да донеса на масата“, каза Амбър. Въпреки всички негативни реакции, които получава, Амбър казва, че правенето на всички татуировки си е „струвало“, тъй като й е доказало колко е издръжлива и е помогнало на психичното й здраве.

No Comments Yet

Comments are closed