Зодиите, които винаги имат тайни

Има хора, които могат да разкажат целия си живот на някой непознат. Те обожават за себе си и са открити пред всички. Има и други, които дори да познаваш с години, всъщност се оказва, че не знаеш почти нищо за тях. Взаимоотношенията с потайните хора са доста сложни, ето кои са те според зодията им:

Близнаци
В никакъв случай не се доверявайте веднага на Близнаците. Отначало изглеждат доста открити, но всъщност истината е друга. Близнаците показват едва малка част от истинското си Аз и то избирателно. С едни хора са едни, а с други се държат по съвсем различен начин. Често крият тайни, свързани с минали връзки и любови, за които няма да имат желание да споделят по една или друга причина. Ако имате връзка с Близнак, не очаквайте да имате информация за предишните им връзки.

Лъв
Потайни хора, които обаче не целят нищо лошо с това. Те си имат други съображения. Държат личния си живот само за себе си, защото мислят, че другите знаят прекалено много, може да отнемат щастието им. Те закрилят и и семейството си, затова почти не говорят за най-близките си хора. Хората, които имат връзка със зодия Лъв, не бива да се притесняват, че може да крият нещо от тях. Лъвовете са най-откровени с близките си, а с околните запазват дистанция. Просто приемете тази част от тях и нахалствайте за подробности от личния им живот.

Козирог
Изключително потайна зодия, която дори да познаваш с години, пак може да се окаже, че всъщност нищо не знаеш за тях. Козирозите са много недоверчиви и предпазливи и предпочитат всичко да си го пазят само за себе си. Те трудно създават здрави връзки, защото имат страх да не бъдат наранени. Но тази предпазливост и потайност може да обърка и отблъсква останалите, за които е трудно да ги опознаят. Ако в момента сте във връзка с Козирог, пригответе се за най-трудното!

No Comments Yet

Comments are closed