10 знаменитости, които са се отказали от славата, за да работят обикновена работа

Не всеки иска да живее живота си в светлината на прожекторите. Някои известни личности решиха да се откажат от славата, за да живеят редовен живот с обикновена работа. Споделяме с вас 10 знаменитости, които са се опитали да живеят нормално, след като са станали известни.

1. Грийна Дейвис: Социален активист

© New Line Cinema, © depositphotos

Грийна реши да остави актьорството да отстъпи назад, за да увеличи присъствието на женските образи в медиите. Актрисата основава института Geena Davis по Половете в Медиите. Въпреки че основният фокус на Дейвис е нейната активност, актрисата се завърна към актьорството през 2014 г., когато се появи в Grey’s Anatomy и през 2016 г. в The Exorcist.

2. Кевин Джонас: Предприемач

© eastnews, © Instagram

Година след като групата The Jonas Brothers се разпадна, Кевин реши да опита силите си в договарянето. В същото време той стана съ-главен изпълнителен директор на маркетингова компания и имаше партньорство с популярен уебсайт под формата на приложение за споделяне на видео. Така че по принцип Кевин вече е в стартиращия свят.

3. Ники Блонски: Козметик

© New Line Cinema, © depositphotos

След като се появи във филма “Лак за коса” и краткотрайния сериал “Огромно”, Ники остави Холивуд и работи в магазин за обувки в Ню Йорк. По-късно тя решава да продължи кариера като козметик и е наета във фризьорски салон. През 2013 г. тя направи кратко завръщане в сериала Smash. През 2017 г. се появи във филма Кучешки години.

4. Джийн Хакман: ​​Сценарист

© 20th Century Fox, © reuters

Джийн Хакман направи изключително успешна кариера като актьор и спечели много награди. През юли 2004 г. Хакман обяви, че се оттегля. Но това не попречи на бившия актьор да се отличи в друга сфера. Хакман е написал 3 исторически романа с археолога Даниел Ленихан.

5. Ванила айс: Реставратор на къщи

© eastnews, © Instagram

През 1990 г. Vanilla Ice достига върха в класациите със сингъла Ice Ice Baby. Но след като страдаше от някои лични проблеми, той започна да променя домове. През 2009 г. той участва в риалити телевизионния сериал The Vanilla Ice Project, в който реновира домове. Също така публикува ръководство за недвижими имоти за това как да успеете да купите и променяте къщи.

6. Хейдън Кристенсен: Фермер

© Lucasfilm, © depositphotos

Предлагаха му се много възможности след филмите „Междузвездни войни“, но той ги отказа всички. Вместо това купи земя в Онтарио, Канада, и започна работа в собствената си ферма. По-късно стартира компания за облекло, стартира продуцентска компания и участва във филм, наречен First Kill през 2017 г. Така че изглежда, че той се завръща в развлекателната индустрия.

7. Крис Оуен: Фотограф

© Universal Pictures, © depositphotos

Крис Оуен получава много актьорска работа в края на 90-те и началото на 2000-те. Най-запомнящата му се роля беше „Шерминатор“ във франчайза „Американски пай“. Но скоро актьорът се оказа без работа. През 2013 г. е забелязан да работи като сервитьор в ресторант. В крайна сметка той напусна и сега работи като фотограф.

8. Дилън Спроус: Пивовар

© depositphoto, © edstinX/twitter.com

Дилън Спроус спечели слава заедно с брат си близнак Коул, след като се появи във филми като Big Daddy и собственото им телевизионно предаване The Suite Life of Zack & Cody. Сега Дилън и партньорите му притежават медовина и бар в Уилямсбърг, Бруклин, където той е пивовар.

9. Фреди Принц младши: готвач

© Columbia Pictures, © Instagram

Спомняме си Фреди от филмите Тя е всичко това и Знам какво направи миналото лято. През 2002 г. се жени за Сара Мишел Гелар. Фреди претърпя много промени в кариерата и накрая реши да стане готвач, след като написа първата си книга за готвачи „Обратно в кухнята“ през 2016 г.

10. Джак Глийсън: Студент

© HBO, © twitter

След като персонажът му беше убит в „Игра на тронове“, Глийсън обяви, че ще се оттегли от актьорството: „Винаги съм правил нещо за отдих с приятели или лято за забавление. Радвах се. Когато си изкарвате прехраната от нещо, то променя отношенията ви с него. Не е като да го мразя, а просто не е това, което искам да правя.” Щял да завърши последната си година в училище и след това да завърши висше образование.

No Comments Yet

Comments are closed