Трите зодии с най-много недостатъци

Всички знаем, че няма перфектни хора. Особено, когато се влюбим, човекът до нас просто изглежда идеален и няма никакви недостатъци. Поне в началото… в един момент започваме забелязваме и най-дребните неща, които могат да ни изнервят. Ето кои са трите зодии при жените, които имат най-много недостатъци в характерите си:

Телец

Истинско бедствие са жените Телци. Те могат да създадат много проблеми в една връзка, защото на моменти се държат малко детински. Много са непостоянни – един ден са много влюбени, в следващия – вече са сигурни. Като цяло нямат лоши намерения и не правят нещата със зла умисъл, просто имат много трудни характери. Много често си сменят настроението и искат нещата да стават така, както те си го представят. Тяхната властност също тормози партньорите им. Хубавото е, че след първата година от една връзка те се успокояват и стават много по-балансирани, особено ако до тях стои силен и постоянен човек.

Близнаци

Много капризни същества, които трябва винаги да владеят ситуацията. Много са изискващи към партньорите си, държат хората до тях да се перфектни и, ако не са, натякват грешките им. Жените от тази зодия много лесно скачат от връзка във връзка, което води до несигурност. На тях всичко бързо им омръзва и не се замислят да прекратят връзките си. Когато обаче истински обичат някого, могат да смекчат трудните си черти и стават по-позитивни и дори намаляват капризите си.

Дева

Девите са дами с много сложни характери, – властни, обичат да командват и могат да се сърдят с месеци за нещо, което не им изнася. Те са злопаметни и могат много време да ви напомнят за минали грешки. Можете да имате доверие на Девите, но на 100%. Те обичат да клюкарстват. Дамите от тази зодия много трудно си намират мъж, защото не обичат да се съобразяват. За да ги опитоми човек и негативните им черти да се смекчат, им трябва някой по-властен, който да не се притеснява да им покаже грешките им.

No Comments Yet

Comments are closed