Излизате с Овен? Ето какво трябва да знаете

Ако четете това, значи или сте Овен, или се срещате с представител на тази зодия. Е, има няколко неща, с които е добре да сте наясно. Овните са първи в зодиака – те са интересни, спонтанни, способни са да обичат силно, но те самите често са трудни за обичане. Ето с какво трябва да свикнете:

1. Инати!
Ама от най-големите! Ако се опитвате да накарате Овен да направи нещо, което не му харесва, ще се наложи да положите изключителни усилия. Трудно можете да промените това, което имат наум и. Трудно се свиква с това, инатът не се изкоренява лесно.

2. Агресивни!
Не във физическия смисъл. Но са много емоционални и избухливи. Агресивни са най-вече с думите си. Ако ви харесва този подход – добре, в противен случай нещата трудно ще се получат.

3. Нетърпеливи!
Имат доста нисък праг на търпение. Ако имате среща, по-добре не закъснявайте! Ако ги карате да чакат, ще ви излезе през носа. Час-пик задръстванията, чакане – това са неща, които адски ги дразнят.

4. Лесно се отегчават!
Трябва постоянно да поддържате интереса им, иначе ще си тръгнат доста бързо. Не става въпрос само за личните взаимоотношения, а и дори за работа, музика или образование. Не обичат скуката и ако случайно се почувстват отегчени, няма как да не разберете.

5. Свободолюбиви!
Тяхното свободолюбието може да се мери само с това на Близнаците. Всякакви ограничения и заповеди могат силно да ги отблъснат. И за добро, или за лошо, трябва да се примирите с това. Те имат нужда от човек, който няма да ги ограничава или да им търси сметка.

6. Страстни!
Е, след всичко казано досега, трябва да се подчертае и едно положително тяхно силно качество – страстни любовници. Обичат спонтанния секс и разнообразието. В това отношение сте късметлии, ако имате Овен за партньор. Те всъщност всичко правят със страст. Ако я няма, не могат да разкрият целия си потенциал.

No Comments Yet

Comments are closed