Как биха изглеждали 10 известни личности, ако бяха оставили природата да поеме

Ботоксът, пластичните операции, филърите и други естетични процедури вече не са запазени само за богатите и тези, които са достигнали определена възраст. Все повече хора, независимо от тяхната възраст или пол, решават да прибягнат до малко външна помощ, за да изглеждат и да се чувстват по-добре. И в този случай знаменитостите не са изключение.

Ето защо искахме да разкрием как биха изглеждали някои знаменитости днес, без да се намесват козметични процедури.

1. Доли Партън

© Mary Evans / AF Archive/ East News, © Mary Evans / AF Archive/ East News, © FaceApp, © dollyparton / Instagram

„Може да изглеждам фалшива, но съм реална, където важи“, открито призна кънтри певицата в интервю. „Ако нещо се свива, увисва или влачи, ще го прибера, изсмуча или отскубна“ е друга от добре познатите й фрази, която загатва за позицията й относно козметичните операции и корекциите.

2. Гуинет Полтроу

© EAST NEWS, © EAST NEWS, © FaceApp, © gwynethpaltrow / Instagram

Актрисата и бизнесдама, Гуинет Полтроу, говори открито за козметичните процедури, на които се е подложила, тъй като тя е също лице на марка инжекционни препарати против бръчки, които самата тя използва, за да „изглежда по-малко ядосана“.

3. Крис Дженър

© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, © EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, © FaceApp, © krisjenner / Instagram

„Мамажерката“ от клана Кардашиян/Дженър без колебание признава различните козметични процедури, на които се е подлагала през годините. Уголемяване на бюста, ботокс, лазер и филъри за лице са само част от тях.

4. Саймън Коуел

© Mary Evans/Allstar/David Gadd/ East News, © Mary Evans/Allstar/David Gadd/ East News, © FaceApp, © Jen Lowery/MEGA/Mega Agency/East News

Музикалният импресарио, създател на шоуто за таланти и съдия беше един от първите мъжки телевизионни личности, признали, че използват ботокс. Саймън също претърпя фейслифт. „За мен всичко сега е да имам чиста кожа. Ако имате чиста кожа, изглеждате по-добре. Но трябва да сте много внимателни с някои от тези неща“, предупреди той.

5. Кайли Дженър

© KENNELL KRISTA/SIPA/EAST NEWS, © KENNELL KRISTA/SIPA/EAST NEWS, © FaceApp, © kyliejenner / Instagram

Заради коментар след първата си целувка, Кайли Дженър започна да изпитва несигурност относно устните си. „Чувствах се нецелувана“, призна тя в интервю. От този момент нататък тя развила мания по тази част от лицето си да направи устните си да изглеждат по-дебели. След този случай, веднага щом имаше възможност, тя се подложи на процедури, за да напълни устните си и да постигне характерния си вид, който поддържа днес.

6. Тайра Банкс

© tyrabanks / Instagram, © tyrabanks / Instagram, © FaceApp, © tyrabanks / Instagram

„Поправете го или изложете на показ — мисля, че жените трябва да могат да правят и двете“, каза веднъж супермоделът и телевизионен водещ за козметичните операции и лечения. За Тайра, която също призна, че си е направила операция на носа в началото на кариерата си, важното е хората да спрат да се съдят взаимно за избора дали да променят или не начина по който изглеждат.

7. Мики Рурк

© ASSOCIATED PRESS/ East News, © ASSOCIATED PRESS/ East News, © FaceApp, © APEX / MEGA/Mega Agency/East News

Актьорът, смятан за доста сърцелоп през 80-те, е един от малкото, които признаха, че са се подложили на козметични операции. „По-голямата част от това беше да поправя бъркотията на лицето си заради бокса, но отидох при грешния човек, за да сглобя лицето си отново“, каза той в интервю. През 2017 г. той дори публикува снимка в профила си в Instagram моменти след операция на носа.

8. Кайли Куоко

© Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/ East News, © Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/ East News, © FaceApp, © kaleycuoco / Instagram

Кайли е друга от младите актриси, която не крие и не съжалява за естетическите си операции. В интервю тя обясни, че си е правила операция на носа, обработка на гърдите и е попълнила линиите на шията. „Колкото и да искате да обичате вътрешното си аз… Съжалявам, вие също искате да изглеждате добре“, каза актрисата.

9. Мадона

© EAST NEWS, © EAST NEWS, © FaceApp, © madonna / Instagram

„Със сигурност не съм против пластичната хирургия. Абсолютно съм против това да се обсъжда“, каза веднъж кралицата на попа, изяснявайки откритата си позиция по отношение на козметичните процедури, но резервираността си, когато говори за тях.
Това тя потвърди още веднъж през 2019 г. (след като се появиха слухове за нова операция) чрез профила си в Instagram: „Отчаяно търся ничие одобрение… и имам право на свободно посредничество върху тялото си като всички останали!“

10. Силвестър Сталоун

© Rocky II / Chartoff-Winkler Productions, © Rocky II / Chartoff-Winkler Productions, © FaceApp, © officialslystallone / Instagram

В интервю през 1992 г., когато Силвестър Сталоун е на 45 години, той призна, че се е подложил на операция за лифтинг на лицето на лявата страна на лицето си. Но интервенцията, освен естетическа, е извършена и за коригиране на проблем при раждането му, който причинява скованост в устните, езика и бузите му, нещо, което дори повлия на речта му. Но след това лицето на Сталоун продължава да се променя през годините, разкривайки един или два други ретуша.

No Comments Yet

Comments are closed