Какво да правиш, ако той е влюбен в друга?

Човек не може да заповядва на чувствата си, то е ясно. Друг е въпросът, че често бъркаме въпросните чувства. Мислим си, че е любов, а то се оказва страст или обсебване. Мислим си, че сме само приятели, но в един момент се усещаме, че не е само това. Какво да правиш, ако този, в когото си влюбена, е влюбен в друга? Или половинката ти е залитнал по друга? Единственият начин е да провокираш романтични емоции в него. Това има как да се случи. Подготвили сме кратки, но много ефективни насоки.

Бъди добра

Ако злобееш срещу съперницата, така само ще го провокираш да я защитава. Което автоматично значи, че ще я почувства още по-близка. От друга страна мъжете наистина оценяват добротата на една жена. И най-малкото, това е правилният подход, който ще те държи на ниво.

Насърчавай го

И то не толкова в личен план. С каквото и да се занимава твоя любим, доста умно ще постъпиш, ако често му правиш комплименти за способностите и му помагаш. Поддържай добрия диалог, бъди негов приятел! Нека сам усети, че наистина има нужда от теб.

Провокирай ревност

Понякога мъжете не осъзнават, че харесват дадено момиче, докато не я видят с друг. Този момент е много тънък, защото не бива прекалено явно да му натрапваш в очите другия мъж. Най-добре е просто да загатнеш, че някой там дава мило и драго да прекарва време с теб.

Търси близост

Далече от очите, далече от сърцето. Ако изчезваш за прекалено дълги периоди от живота му, шансовете да провокираш чувства намаляват. Естествено, не е казано, че трябва да се натрапваш всяка една секунда. Просто намери общи занимания, които да са повод да прекарвате повече време заедно.

И най-силният коз – интимност

Ако ситуацията е такава, че мъжът, с когото имаш връзка, изпитва чувства и към друга, трябва да заложиш на хубавите преживявания в леглото възможно най-бързо. За добро или за лошо, с него най-лесно се въздейства на господата. Или с други думи – развихри се малко в там. Нови пози, нови сцени, нови играчки, повече орална любов… Ако станеш чудесна любовница, значи половината му сърце е твое!

И накрая, няма как да не направим едно уточнение – бори се за любовта си, но в границите на нормалното! Хлъзнеш ли се по пътя на подлостта и наглите манипулации, рано или късно ще ти се върне.

 

No Comments Yet

Comments are closed