4 признака, че си му омръзнала

Ясно е, че с течение на времето и емоциите поохладняват. На тяхно място удобно се настанява навикът и чака подходящ момент да постави връзката на изпитание. Разбира се, с малко усилия и от двете страни, това не е чак такъв проблем. Има вероятност, обаче, да дойде време, в което някой от партньорите да изпитва абсолютно отегчение към другия. По-конкретно ще погледнем мъжете. Дори вашият човек дума да не обелва за раздяла, да знаете, че има огромен риск тя да настъпи, защото вече сте му омръзнали. А ето ги и предупредителните знаци за това.

1. Изведнъж стана прекалено ангажиран

Използва работата си като оправдание да се измъкне от поредната ви идея за малко време заедно. Но, щом приятел му звънне, веднага хуква навън. Не му се излиза с вас, че даже спомена да отидете на почивка поотделно.

2. Карате се постоянно

Имате чувството, че и „Добър ден“ да кажете, той ще го извърти така, че да ви провокира за скандал. Търси кусури във всяко ваше действие, подмята ви подигравки дори и пред другите хора.

3. Чати прекалено много

Това е много интересен признак и почти винаги съпътства отегчения мъж. Той си търси „разнообразие“ в мрежата. Може да си пише със стара приятелка, бивше гадже или да си търси запознанства с нови жени. Всичко това веднага ще усетите, особено, ако щом се приближите до него, той веднага минимизира прозореца.

4. Съжалява за компромисите, които е направил

Всеки ден този уж мил мъж ви казва, че вие сте причина за неговите провали. Че заради вас се е отказал от нещо си или пък е направил друго, в последствие оказало се грешка. Каква е причината за този натрупан гняв? Само една – просто я няма онази тръпка и емоция към вас, която го кара да направи всичко, да преглътне всичко, да се жертва заради връзката си…

Момичета, щом тези признаци съпътстват вашите отношения, нещата не отиват на добре. Можете да направите опит за съживяване на чувствата, но бъдете готови за провал. Само в никакъв случай не се отчайвайте! Защото там, зад ъгъла, ви чака правилният човек, който не се отегчава така лесно.

No Comments Yet

Comments are closed