Какви са намеренията му към теб според галеното име, с което те нарича

Как се избира галеното име, с което да наричаш половинката си? Идва ти спонтанно или пък го обмисляш внимателно? При всички положения в него има скрито послание относно твоите намерения. Или в случая – неговите намерения към теб. Ето какви са те според психолозите.

Ако те нарича:

Бебе – това е знак за неговата загриженост и приятелски намерения. Но има вариант и да не те приема сериозно. Когато, обаче, обръщението е „бебче“, „бебо“ или „бебчо“, няма място за притеснения – той категорично иска дълги и сериозни отношения.

Скъпа, сладка, захарче, сладурче, бонбонче, шоколадче – той изпитва силни чувства, но за него има нещо много по-важно от тях и това е доверието. Ще бъде с теб до края, ако не го предадеш. И обратното – връзката ви ще рухне за дни, ако изгубиш доверието му.

Зайче – имате си работа с много хазартен тип мъж. Склонен е към изневери, а пък същевременно с това е и адски ревнив. Ще трябва да се въоръжите с много търпение и да правите много компромиси.

Любов моя – или само любов. Чувствата му са дълбоки и силни. Той е романтичен, но има и големи очаквания към вас и вашата връзка. И ако не ги покривате, ще изпада в депресивни състояния.

Коте, котенце, писе – той ви чувства много близка и е силно привързан към вас. Склонен е да се сърди за глупости и е доста ревнив. Да знаете, обаче, че ще изпитва големи колебания преди всяка сериозна крачка във връзката ви.

Мило, мила, миличко, любима – партньорът ви е открит човек. Ако има сериозни намерения към вас, то неизменно ще разберете. Директно ще ви предложи да живеете заедно или ще ви каже, че иска дете. Или обратното – ще ви признае, че все още не е сигурен за сериозните стъпки.

Слънце, злато, бижу, съкровище – този мъж ви обожава и вие не бива да се съмнявате в това. Дори, когато в яда си ви засегне, трябва да знаете, че за него сте на първо място.

Агънце, патенце, пате, пиле, пиленце – той е динамичен човек, прави много жестове за вас, говори ви хубави неща, но има голяма вероятност вътрешно да не е уверен, че от връзката ви ще излезе нещо.

Мише, мишенце, мишленце, маймунче – чувствата му са много по-силни, отколкото предполагате. Тези мъже често се прикриват, но отвътре им идва да ви целуват и прегръщат постоянно. Бъдете сигурни, че поне на този етап от живота му, вие сте Единствената, Перфектната и Невероятната.

Ангелче, принцесо, кукличке – ако се наложи, той е способен да убие човек заради вас. Много ви обича, много ще се гриви за вас, много ще ви закриля.

Черешка, прасковка, ягодка – имате си работа с уверен и независим мъж. Той има чувства към вас, но никога няма да ги постави над егото си.

Чудовище, слонче, крокодилче – или всякакви такива не особено мили, пък казани уж с нежност. Този човек наистина си мисли, че ви обича, но е склонен да злоупотребява с вашите чувства. Да ви пренебрегва и манипулира. Често това се прави несъзнателно, но важното е, че се прави. Изкривена е представата за любов и отношения.

Кукло, секси, маце – не се заблуждавайте, че изпитва нещо силно, нито че има сериозни намерения. По-вероятното е да сте поредният му трофей.

No Comments Yet

Comments are closed