8 знаменитости, които се ожениха за своите любими от гимназията

Въпреки че са безкрайно сладки, романите в гимназията не винаги продължават или се превръщат в сериозни бракове. Но когато това се случи, поне според нас, тези двойки имат изключително специална връзка, като се има предвид, че се познават от тийнейджърските си години. Освен това забелязахме, че онези знаменитости, които са се запознали със своите половинки в гимназията и в крайна сметка са се оженили за тях, са били заедно от много десетилетия, въпреки че дълготрайните двойки в Холивуд са рядкост.

Ед Шийрън и съпругата му Чери

© Stephen Pond / Getty Images Entertainment / Getty Images

31-годишният певец срещна половинката си, Чери, когато бяха само на 11 години и двамата останаха приятели, въпреки че Ед тайно беше влюбен в Чери през всички тези години на приятелство. И едва през 2015 г. двамата възобновиха контакт и отидоха на първата си среща. 2 години и половина по-късно известният певец предложи брак на любовта на живота си, а в края на декември двамата се ожениха. Днес те са родители на 2 дъщери.

Джеф Даниелс и съпругата му Катлийн

Invision/Invision/East News

67-годишният актьор се запознава със съпругата си Катлийн в гимназията, но те не са били гаджета от самото начало. Въпреки това двойката в крайна сметка се влюби, ожениха се през 1979 г. и станаха родители на 3 деца. И след 43 години брак, чувствата между тези 2 влюбени гълъба все още са силни. Джеф Даниелс дори разкри, че съпругата му все още опакова обяда му всеки ден.

Рон Хауърд и съпругата му Черил

Justin Ng / Avalon/Photoshot/East News

Прочутият режисьор се запознава със съпругата си Шерил, докато все още учи в същото училище в Калифорния. Рон Хауърд разкри, че е почувствал мигновена връзка, когато за първи път е видял бъдещата си съпруга. Той каза: „Срещнах я и никога не е имало друга.“ Двойката се жени през 1975 г. и са родители на 4 деца. Всичките тези години заедно доказват, че тази двойка е съвпадение от рая, както Рон веднъж отбеляза: „Тя е невероятно подкрепяща и винаги е била. Нашата съвместимост е издържала през всякакви преживявания.“

Джа Рул и съпругата Айша

AXELLE/Bauergriffin.com/East News

46-годишният рапър се запознава със съпругата си Айша, когато тя е нова ученичка в неговата гимназия. Любовната им история обаче не беше гарантирана от самото начало, както си спомня Ja Rule, „Мисля, че първия път, когато видях Айша, тя слизаше от автобуса.“ След това той добави: „Беше сладка, но се опита да ме изиграе в началото. После разбра, че съм едно от готините момчета в училище и се зае с програмата.” Двойката се ожени през 2001 г. и сега имат 3 деца заедно.

Леброн Джеймс и съпругата му Савана

Invision/Associated Press/East News

Суперзвездата на НБА се запознава с бъдещата си съпруга, когато и двамата все още посещават гимназия. Савана разбра чрез общ приятел, че ЛеБрон иска нейния номер, но предпочете тя да вземе неговия. По-късно баскетболната звезда я покани на неговия мач и двамата отидоха в стекхаус за първата си официална среща. Двойката се венча през 2013 г. и са родители на 3 деца. Савана разкри, „Той наистина е крал на своята кралица. Отнася се към мен с толкова много уважение.“

Хедър Морис и съпругът й Тейлър

© heatherrelizabethh / Instagram

35-годишната актриса от Glee се запознава със съпруга си Тейлър, неин съученик, докато са още тийнейджъри. Двойката вече имаше един син, когато решиха да се оженят през 2015 г. Оттогава се появи още един син, за да разшири щастливото семейство.

Боно и съпругата му Али

STEFANI REYNOLDS/AFP/East News

Връзката на 62-годишния фронтмен на U2 с тогавашния му съученик Али започва през 1976 г. Боно си спомня началото на романса им, казвайки: „Бяхме тийнейджъри. Ходихме в една и съща гимназия.“ Той добави, „Случайно един следобед я изпратих до автобуса й — това не е ли лудо?“ Двойката отпразнува четиридесетата си годишнина от сватбата през 2022 г. и са горди родители на 4 деца.

Снуп Дог и съпругата Шанте

KatieFlores@Broadimage/Broad Image/East News

Рапърът започва да се среща със съпругата си Шанте, докато и двамата учат в една и съща гимназия. Снуп разкри, че двойката е чакала 4 месеца от връзката си за първата си целувка. Те се женят през 1997 г. и споделят 3 деца. И въпреки че той беше подал молба за развод през 2004 г., двамата бързо поправиха нещата и останаха заедно и изглежда връзката им само се засили с времето. През 2021 г. Снуп разкри, че жена му е станала негов мениджър. Той сподели нейна снимка в Instagram с надпис „Моята жена/мениджър/гръбнак“. Освен това рапърът описа половинката си в интервю, казвайки „Това е моят гръбнак, това е моето сърце и моята душа, това е тази, която обичам най-много, на което вярвам най-много.“

No Comments Yet

Comments are closed