14 невероятно смущаващи моменти от срещи, които накараха хората да умрат отвътре

Идва време в живота на всеки човек, когато се озовава на такава невероятно неудобна среща, че желае да бъдете освободен от мъката си възможно най-скоро. Но имайте предвид, че докато може да се наложи да издържите някои неудобни мълчания или глупави начални разговори, винаги има хора, които са оцелели и в по-лоши моменти, които никога не бихте могли да си представите.

Така че колкото и да ви е неудобно от вашето преживяване, няма да ви се стори толкова лошо, след като прочетете тези 15 моменти от срещи.

1. Срещнахме се в местен ресторант за бургери и той не каза нито една дума. Зададох въпроси и той отговаряше с кимане на главата и от време на време, като присмиване беше по-скоро като изпускане на въздух. Бях почти сигурна, че ме мрази и му казах, че просто се прибирам вкъщи. Тогава той най-накрая заговори. Попита ме защо и ме помоли да остана, така че го направих и той продължи да седи мълчаливо. Поглеждайки назад, осъзнавам, че просто е бил нервен, но по онова време наистина мислех, че нещо не е наред. Актуализация: Ние сме заедно от 2 години и той вече говори с мен.
– Foogliwoogli / Reddit

2. Вървях пред него и се качих в колата, паркирана отпред, преди той да може да отвори ми вратата. Почука на прозореца и изкрещя през стъклото: „Това не е моята кола!“
– AnnaKrukCorbin / Twitter

3. Преди няколко години се срещах с мъж на около 25 години. Покани ме да отида в музей. Той живееше в Лос Анджелис, а аз живеех извън града, така че планът беше да се срещна с него в Ел Ей, след което той щеше да кара. Когато стигнах до там, той ме информира, че следващата ни спирка ще бъде да вземем негова клиентка от неговия бизнес с финансово планиране, защото тя също има интерес да види този музей. Така че я взехме и 3-мата отидохме на среща!
Смешното е, че тя беше наистина приятна и се забавлявахме чудесно! Той плати за моето хранене, а тя плати за себе си. Връзката ми с този мъж беше някаква полуромантична, но никога не се отпускаше от гледна точка на гледна точка на брак. Имам обаче приятни спомени от тази конкретна среща.
– Trubea / Reddit

4. Срещнахме един човек в Tinder. Срещата вървеше ВЕЛИКО. Целувахме се малко и просто много се забавлявахме, но трябваше да се прибера, защото имах работа много, много рано. Разменяме си номерата в телефоните един на друг, аз му го връщам и той отвърна: „Баща ти се казва Боб _________?“
Имам много уникално фамилно име.
Казвам да.
“Баща ми уволни този човек преди месец.”
– Venus_in_faux_furs / Reddit

5. На вечеря моята среща попита какъв е моят идеал за човек, след което прошепна „да“ след всичко, което казах.
– Megsmith06 / Twitter

6. Трета среща със зъболекар и който е страхотен човек! Красив, доброволец с животни и е забавен. Върнахме се у тях, за да гледаме филм. Включи 52-инчовия си телевизор и имаше снимка на мен от Instagram, зуумната и увеличена на зъбите ми. Той веднага се извини, но аз се ужасих. По-късно той обясни, че това е любимата му снимка на мен.
– Marniccal / Reddit

7. В колеж ме поканиха в дома на момиче за „домашно приготвена“ храна. Рецептата призова за 2 скилидки чесън и тя използва 2 глави чесън. Миришех на чесън цял месец! Но всичко завършва добре – ние сме женени почти 30 години и тя все още не може да готви!
– GerryCarlin / Twitter

8. На третата ни среща той се оплака от проблемите си с онлайн запознанствата и каза, че всички жени в нашия град са прекалено повърхностни.
Всъщност не чувствах тази линия на разговор, но също така разбирам, че всички тези запознанства могат да направят промяна в нечия перспектива. Така че му казах, че съжалявам, че той е трудности с онлайн запознанствата, но на много егоистично ниво се радвах, че не излиза на среща с никоя от другите жени, защото го намирах за привлекателен, интелигентен , и забавен и бях развълнуван от възможността да се опознаем по-добре.
Той се усмихна е ме попита – защо привлекателните жени никога не излизат с него.
Ох.
– Caroline_Bintley / Reddit

9. Отидох на среща в доста приятен ресторант и когато дойде сметката, картата ми беше отхвърлена. Опитах друга кредитна карта, която не бях използвал от много време и тази също беше отказана. Очевидно имаше някаква измамна дейност в моите сметка. Моята среща не носеше портфейла си в себе си, така че трябваше да изтичам вкъщи, оставяйки я в ресторанта, докато накарам съквартиранта си да ми даде пари. И двамата се съгласихме, че ще бъде най-лесно, ако просто изляза, а тя остана, за да не извикат полиция или нещо друго. Но това трябва да са били неловки 45 минути за това бедно момиче. Оправих нещата и всъщност продължихме на още няколко срещи, но се почувствах ужасно като я оставих.

– Кевин / Cosmopolitan

10. Срещнах човек онлайн и гледахме филм на първата ни среща. В края на нощта, когато той се държеше така, сякаш се готвеше за целувка, той сложи цялата си уста над носа ми и духна в него. Започна да се смее и каза, че прави това на кучетата си и го нарича „кучешки тромпет“.
– Snooki-cookie16 / Twitter

11. Моята приятелка Лиз: Ей, хора!
Аз и Сара (изненадани): О! Здравейте Лиз!
Лиз: На среща ли сте?
Аз (моментално): Да.
Сара (моментално): Не.
– Последва тишина-

– Габриел Gn Jianlun / Quora

12. Срещата беше толкова лоша, че дадох на сервитьора 20 долара, за да разлее напитката си върху мен, за да ме измъкне оттам. #worstfirstdate
– Mummewummie / Twitter

13. Моята среща ме заведе в хубав ресторант. Нашият сервитьорът се наведе и каза: „Вие сте третата тази седмица.“
– JessieB365 / Twitter

14. Тя донесе наилонова торбичка за повръщане, защото става нервна на първите срещи … и я използва.
– DarinKingIsMe / Twitter

No Comments Yet

Comments are closed