12 отговора на някои от най-смелите въпроси, които момчетата се страхуват да зададат

Въпреки факта, че много жени смятат, че поведението им е доста отворено и достъпно, много мъже се борят да разберат значението на някои неща, които жените правят. Независимо дали става дума за грим или отиване до тоалетната с приятелките им, някои женски действия изглеждат объркващи за мъжете.

Решихме да съберем отговорите на изкусителните въпроси, които повечето мъже никога не смеят да зададат, но са нетърпеливи да знаят отговорите. Нека декодираме „женското поведение“ заедно.

Защо жените прекарват толкова много време в гримиране и в крайна сметка изглеждат така, сякаш не са се гримирали?

Всички жени имат много козметични продукти, които им помагат да изглеждат привлекателни и млади. Момчетата може да не знаят, че жените следват 3 основни етапа на грижа за кожата: почистване, ексфолиране и овлажняване. Всяка стъпка отнема време и усилия, защото жените не могат да бързат за красотата си. Едва след като рутината за грижа за кожата приключи, жените могат да започнат да нанасят грим.
Ето защо, след като прекара почти 30 минути в банята, една жена може да изглежда естествено с минимално количество грим на лицето си. Доверете ни се, всяка жена иска да щракне с пръсти и да свърши с грима си за секунда. Нейният естествен вид обаче е комбинация от продукти за грижа за кожата, равномерен тон на кожата, скриване на недостатъци и червени петна и дефиниране на очи и устни. Не можете да го видите, но е там.

Или в крайна сметка да изглеждате като съвсем различен човек?

Кремове, серуми, лосиони, блясъци, хайлайтери, спирала, фон-дьо-тен, пудра и много други субстанции запълват всеки сантиметър свободно място в женската баня. И да, жените обичат да ги използват всички. Грим индустрията създава нов продукт почти всеки месец, твърдейки, че това ще промени драстично начина, по който изглеждаме. И така, жените обичат експериментите и обичат промените във външния си вид точно толкова, колкото обичат комплиментите. Не обвинявайте жената, че носи твърде много грим, защото изпробва нов облик.

Защо жените получават толкова много удовлетворение от гушкането?

Всички жени обичат да се гушкат и няма изключение от това правило. Няма нищо като да останеш в леглото пред телевизора с гаджето или съпруга си. Обяснението обаче е доста просто: задържането в прегръдките дава на жените чувство за сигурност. Гушкането изразява комфорт, подкрепа и желание за споделяне на лично пространство. Освен това, то може да стимулира производството на окситоцин, хормон, свързан със свързването и други положителни чувства. Така че, където и да сте – гушкайте повече!

Защо жените ходят до тоалетна на групи?

Този въпрос изглежда притеснява много мъже. Всъщност това е нещо, което зрелите жени не правят често. Младите момичета ходят заедно до тоалетната, за да се чувстват в безопасност, да обсъдят мъжете си или други момичета, да нанесат отново грима си или просто искат компания, докато чакат на опашка. Някои жени казват, че не осъзнават, че изобщо трябва да отидат до тоалетната, докато някой не го спомене. Очевидно там не се нуждаят от нечия помощ, но може да се наложи да вземат назаем червило или четка за коса на приятеля си.

Защо жените се превръщат в раздразнителни Джекил и Хайдс по време на цикъл?

Все едно жените не осъзнават това, нали? Зависи от всяка жена, но в повечето случаи менструалните спазми могат да превърнат живота на жената в 7-дневен кошмар. Усещането е, че някой си играе с долните черва в продължение на няколко дни. Ето основните симптоми: постоянен глад за нездравословна храна, промени в настроението, мъчителни болезнени крампи и неспособност да се намери удобна позиция за облекчаване на болката. Кой би могъл да запази спокойствие?

Какво съхраняват жените в дамските си чанти?

Всичко! Всяко малко нещо, което може да ви е полезно през деня. И не, не й отнема завинаги, за да намери ключовете си, защото наистина има някаква логика в хаоса в дамските й чанти. Попитайте всяка жена и тя ще ви каже, че има портфейл, чифт слънчеви очила, кърпички, химикалка, тетрадка, няколко червила или балсами за устни, важни документи, пудра, масло за кожички и крем за ръце и много други неща които жените използват през деня. Друг чест въпрос относно дамските чанти е: „Защо жените имат нужда от толкова много от тях?“ Лесно! За да отговарят на всяко облекло, което имат. Същият отговор се отнася за многото чифтове обувки.

Защо жените прекарват толкова много време под душа?

Е, момчета, наистина? Грижата за косата и тялото им е също толкова важна, колкото и гримирането. И да, жените наистина нанасят душ гел точно като моделите в рекламите. Не става въпрос за почистване, а повече за отпускане. Освен това жените с дълга коса използват няколко продукта, за да изглеждат блестящи, като шампоан, балсам, маска за коса и масло. Всичко изисква време. Освен това жените трябва да използват всички тези спрейове, кутии и шишенца, от които мъжете винаги се оплакват.

Какво наистина означава „Всичко е наред!“?

Ако мъжът се съмнява в отговора на жената, той знае, че нещо не е наред. Малък намек за мъжете: забележете тона. Някои жени казват, че активират защитен механизъм, когато използват „Всичко е наред“ като отговор. Други твърдят, че това е добър начин да уведомят мъжа, че нещо не е наред, и да го подтикнат да реши проблема. Освен това има теория, която обяснява такова женско поведение като акт, който помага на жените да потиснат агресията към мъжа си.

Защо вдигнатата седалка на тоалетната толкова притеснява жените?

Странно е, че въпросът се появи на първо място, но това е тема на многобройни битки между двама души, живеещи заедно. По-смелите мъже се осмеляват да помолят жените да вдигнат седалката, когато приключат. Жените обаче не си мечтаят да седнат на студената мокра повърхност на тоалетната посред нощ. Още по-лошото е, че някои мъже изобщо не си правят труда да повдигнат седалката за да не я замърсят. Нека уважаваме анатомията на другия по този въпрос.

Наистина ли момчетата познават само някои от ерогенни точки по женското тяло?

Отговорът на този въпрос зависи от връзката ви и близостта между вас и партньора ви. Но да, момчета познават само няколко основни. Повечето жени обаче знаят основните си специални места и вероятно ще ги споделят с мъж, на когото имат доверие. От друга страна, целият процес може да бъде по-приятен, ако ги търсите заедно. Не се страхувайте да зададете този въпрос, защото в крайна сметка може да донесе на вашата жена много положителни емоции.

Какво е усещането за кърмене?

Не, гърдите няма да станат по-големи, ако ги ползва бебе и целият процес не ги възбужда. В началото може да се чувства болезнено и зърната стават много загрубели, защото венците на бебето са здрави. Кърменето буквално е усещане за леко бликане и последващо освобождаване.

Защо жените си падат по дупетата на момчетата?

Проверката на дупето на мъж е толкова естествена, колкото гледането на лицето или ръцете му. Обаче не само то интересува жените, а по-скоро как засилва движението на мъжкото тяло. Всъщност, когато раменете спрямо дупето му създават правилната пропорция, тялото на мъжа се възприема като много мъжко и привлекателно.

No Comments Yet

Comments are closed