Телохранителите на известни личности, които сами биха могли да украсят кориците на списанията

Личната охрана на всяка знаменитост безмилостно се бори с папараците, които и за минута не свалят поглед от знаменитостите. Затова често телохранителите попадат първи в обективите на фотографите, а понякога стават и обект на голямо внимание самите те. А някои от защитниците на звездите са толкова добри, че дори намират собствена армия от фенове.

Представяме ви 15-те най-атрактивни звездни бодигардове, които биха могли да украсят всяка корица на модно списание.

15. Бодигардът на Кайли Дженър

© TIM CHUNG / instagram , © kyliejenner / instagram

Тим Чанг е личната охрана на семейство Кардашиян-Дженър. Преди време той следваше полусестрата на Кайли Ким навсякъде. Сега самият този красив полицай изглежда се превръща в звезда в модната индустрия – в неговото портфолио има много фотосесии и участие в реклама на известна автомобилна марка.

14. Бодигардът на Езра Милър

© Gu Rubee / facebook , © Evan Agostini / Invision / AP / Fotolink / East news

Тайнственият Езра Милър не можеше да наеме обикновен човек, който да го охранява. Личният му бодигард Гу Раби е екстравагантен по стил и не пропуска възможността да се покаже пред камерите. Да, и като цяло, трябва да признаете, в този колоритен герой е трудно да разпознаем професионален „бодигард“, но поражда желание да разгледаме по-отблизо неговите образи.

13. Бодигардът на Даниел Радклиф

© O’Neill / White, PacificCoastNews / East news

Красивият висок рус мъж, който придружава звездата от Хари Потър навсякъде, е бодигард на име Сам. Никаква друга информация за него не можеше да бъде събрана дори от най-ревностните фенове на Даниел Радклиф. Но сме сигурни, че нищо не заплашва известния актьор, когато такава сериозна сигурност е наблизо.

12. Бодигардът на Хайди Клум

© TM, PacificCoastNews.com/EAST NEWS , © Willy Sanjuan / Invision / AP / Fotolink / East news

Мартин Кристен отдавна се занимава със сигурността на немския супермодел и 4-те й деца. И за известно време той самият стана обект на внимание на папараците. Сега този красив мъж е напуснал работата си като лична охрана и се занимава сериозно със защитата на дивата природа.

11. Бодигардът на Бионсе

© MEGA/ East news, © RGK, PacificCoastNews / East news

Бодигардът Джулиус дьо Бур, на когото е поверено да защитава тази световноизвестна певица, често проблясва в снимката на папараците. Но тази красота не е просто планина от мускули. Юлий говори 5 езика, а също така отвори собствена компания, предоставяща лични услуги за сигурност. Офисите на тази фирма могат да бъдат намерени в Ню Йорк, Абу Даби и Лондон. Изглежда току-що открихме перфектния мъж.

10. Бодигардът на Адел и Лейди Гага

© Грег Алън / Invision / AP / Fotolink / East news , © MEGA / East news

Бившият холандски полицай Петер Ван Дер Вин през 2005 г. беше удостоен с титлата „Мистър Европа“ в престижния конкурс за културисти. И след няколко години той напусна работата си в органите на реда и сега защитава спокойствието на известни жени. Отначало Адел използва услугите на този синеок красавец, а наскоро Ван Дер Виен има честта да пази шокиращата Лейди Гага.

9. Бодигардът на Фърги

© DDNY / Broadimage / East news, © East news

Паскал Дувиер е работил с много известни личности, включително семейство Кардашиян-Дженър и Кати Пери. Сега този харизматичен майстор на спорта по джудо е фокусиран върху защитата на бившата солистка на The Black Eyed Peas Фърги. А на един от концертите певицата дори използва широките рамене на бодигарда си, за да премине през тълпата по време на изпълнението на песента.

8. Телохранителят на Бела Хадид

© Will / MEGA / EAST NEWS ; © Mark R. Milan / MEGA / EAST NEWS

Тайнственият бодигард със сини очи на Бела Хадид систематично отвлича вниманието на фотографите. И това не е изненадващо, ако вашият пазач изглежда като брат на Джейсън Щат и Брус Уилис заедно. И разбира се, нито едно модно списание не изпусна от поглед този шикозно облечен красив мъж – дори списание Vogue пусна бележка за нов пазач на модел, който е невероятно стилно облечен.

7. Телохранителите на Дженифър Лорънс

© RGK, PacificCoastNews / East news , © RGK, PacificCoastNews / East news

Дженифър Лорънс също избира изключителни красавици за своята защита, за които всички говорят непрестанно. В началото беше невероятно сладкият Грег Ленс. А след него постът бе зает от не по-малко красив тъмнокож охранител!

6. Бодигардът на Дженифър Лопес

© it_anthony_g / instagram , © Gilbert Flores / Broadimage / East news

Съвсем наскоро този хубав брюнет на име Антъни беше отговорен за безопасността и спокойствието на Дженифър Лопес. И тук случаят е такъв, че бодигардът изглежда толкова добре, че може да бъде напълно объркан с киноактьора или модела.

5. Джъстин Бийбър и неговата служба за сигурност

© mikeyarana / instagram , © bieberbodyguards / instagram

Изглежда, че за да станете част от многобройната охрана на този канадски певец, не е достатъчно да бъдете просто професионалист във вашата област. Всеки негов бодигард сам би могъл да стане звезда в модната индустрия.

4. Удо Линденберг и неговият бодигард

© 0000292 / Reporter/ East news

Жените в службата за сигурност винаги са съществували. Германският рок музикант Удо Линденберг реши, че красива Амазонка трябва да бъде отговорна за неговата безопасност.

3. Бодигардът на Кати Пери

© DDNY / Broadimage / East news, © Marksman / MEGA / East news

„Да, това е младият Хю Джакман“, казва всеки, който е видял личния защитник на поп звездата. Всъщност бодигардът на Кейти Пери е много красив атлетичен мъж, който безмилостно следва певицата, където и да пожелае да се появи.

2. Телохранителите на Джейсън Момоа

© PG / Bauergriffin.com / East news

За да се защити такъв гигант, са необходими не един, а няколко души наведнъж. И въпреки, че Джейсън Момоа изглежда сякаш не се нуждае от никаква защита, все пак звездата трябва да бъде защитена. И също така, съдейки по снимките, цялата компания се забавлява добре заедно.

1. Телохранителят на Бруклин Бекъм

© MEGA/ East news

Съвсем наскоро най-големият син от семейство Бекъм започна да се появява на публични места, придружен от охрана. И никой не би обърнал внимание на това, ако бодигардът му не беше толкова ярък и харизматичен. Този красив мъж изглежда идеално се вписва в стилното семейство Бекъм.

И кой от тези бодигардове ви хареса най-много?

No Comments Yet

Comments are closed