10 артикула в мъжкия гардероб, които дразнят жените

Има определени елементи от облеклото, които нито една жена в света не харесва, дори и да се носят от най-привлекателния и красив мъж в света. Въпреки това, повечето от нас ще се откажат от изразяването на липсата на привличане към тези детайли от страх да не наранят чувствата на човек.
Ние разгледахме десетки женски форуми и списания, за да разберем точно кои артикули в гардероба на мъжа намират за най-отблъскващи. Резултатите определено си струва да се имат предвид.

Прекалено дълбоко деколте на тениска или топ

© aliexpress.com, © us.shein.com

Ако обикновеният топ с V-образно деколте придава на мъжа определено количество стил и сексуалност, тогава прекалено дълбокото деколте просто изглежда евтино и вулгарно.

Ултра къси шорти

© wardrobelooks.com, © http://canzoneperilvento.blogspot.com

Мъжки къси панталони, които достигат по-високо от коляното, продължават да запазват влиянието си върху определени момчета, но те остават напълно непонятни за почти всички жени. Факт е, че полуголите космати крака на обществени места правят повече, за да отблъснат жените, отколкото да ги привлекат.

Тениски с лозунги или остарели шеги

© aliexpress.com, © the-clothing-shed.com

Тениска със слоган често изглежда така, сякаш реклама гърми от гърдите на човека, който я носи. Това не е най-добрият начин някой да привлече вниманието. Много по-добра идея е да носите нещо просто, но с добро качество, вместо да се опитвате да накарате хората да се съсредоточат върху банална мисъл или шега.

Джапанки

© thefineyounggentleman.com, © lookastic.com

Джапанки трябва да се носят – от мъже или жени – само на плажа и никъде другаде. В градска среда те просто не изглеждат добре.

Елек, носен в комбинация с тениска

© zeusfactor.com, © amazon.com

Мъжете понякога избират да носят жилетка върху горната част на тениска, за да ги накарат да изпъкнат и да оживят иначе обикновения си външен вид. За съжаление повечето жени не намират това за привлекателно и в най-лошите случаи го смятат за нелеп вид. Елекът трябва да се носи само като част от костюм.

Колани с големи плочи или много шипове

© your-tailor-with.blogspot.com, © hermes.com

Колан с голям размер с голяма плоча вместо катарама или с шипове и лого е определението за остаряла тенденция. Много по-добра идея е да отдадете предпочитание на класически кожен колан, който има само една функция: поддържане на панталона.

Широк костюм

© imgur.com, © paradigmmagazine.com

Костюмът е един от най-стилните артикули в мъжкия гардероб. Но това е само случаят, когато той пасва идеално на мъжа. Широк костюм няма да има желания ефект върху никоя от жените около вас.

Прекалено розови дрехи 

© tumblr.com, © lelalondon.com

Жените често се затрудняват да обяснят защо не харесват външния вид на мъжете, облечени в розово. Но всичко, което наистина има значение, е, че мъжете осъзнават, че определено не е привлекателно за по-голямата част от жените.

Прекалено прилепнали дънки

© jeromesmenswear.com, © thejeansblog.com

Няма нищо особено лошо в тесните дънки сами по себе си, но когато започнат да носят подобие на дамските клинове, те са склонни да отблъскват жените повече, отколкото да ги привличат.

Мъниста и дизайнерски бижута

© kingbabystudio.com, © lazarosoho.com

Носенето на твърде много бижута никога не е добър външен вид и това се брои както за мъжете, така и за жените. Един или два висококачествени и стилни аксесоари са достатъчни, за да изглеждате добре – не повече.

И така, какво трябва да носи мъжът, за да изглежда стилно?

Отговорихме подробно на този въпрос в друга статия. Освен добър вкус към дрехите и аксесоарите, мъжът преди всичко трябва да изглежда спретнат и добре поддържан, да следи колко чисти са дрехите му, винаги да носи подходящия размер и да се отърве от старите неща, когато му дойде времето. Всяка жена ще оцени това.

И накрая, умишлено не включихме тук друго ужасяващо душата престъпление срещу модата, за да сме сигурни, че всички сте разбрали, че никога не бива да се обмисля дори за миг. Но само в случай, че не сте разбрали какво имаме предвид, ето го …

© 360nobs.com

No Comments Yet

Comments are closed