Защо Памела Андерсън продаде дома си за 11,8 милиона долара, за да живее сама с 5 кучета

Памела Андерсън, известна със своята бляскава визия и смел грим, оставя това зад гърба си. Тя прегръща спокония живот с отворени обятия и прекарва дните си в стария дом на баба си и дядо си със своите кучета. Според нея тя никога не е била по-щастлива!

Възходът към славата и личните предизвикателства

Gregorio Binuya / Everett Collection / East News

Родена в Лейдисмит, Британска Колумбия, на 1 юли 1967 г., пътуването на Андерсън към славата започва, когато тя е открита на футболен мач на British Columbia Lions. Образът й мина на екрана на стадиона и разпалва аплодисментите на публиката, отбелязвайки началото на нейната кариера на модел. Славата на Андерсън скочи рязко с корица на списание и след това тя се премести в Лос Анджелис, за да преследва мечтите си.

Личният й живот обаче е изправен пред предизвикателства, със спонтанен брак с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий и раждането на двамата им сина. Животът й претърпя бурен обрат, когато личният й видеоклип с Лий беше откраднат и разпространен в интернет. Въпреки тези трудности, Андерсън се изправя лице в лице с тях, предприемайки действия срещу виновниците и по-късно се развежда с Лий в края на 1998 г.

Прегръщане на автентичността

Adhemar Sburlati / Broadimage / East News

Смелостта на Андерсън беше очевидна и когато тя премахна гръдните си импланти, оставайки вярна на себе си въпреки обществения натиск. Тя призна, че съжалява, че ги е сложила и иска да върне естествената си красота. Отвъд Холивуд, тя основава фондация Памела Андерсън, за да подкрепя каузите, в които вярва. Фондацията се бори за правата на животните и правата на човека и Памела е подкрепяла различни кампании на PETA през годините и е била модел за тях.

babiradpicture/AndyKnoth/SIPA/Sipa Press /East News

Трансформация без грим

Charles Sykes/Invision/East News

Наскоро Андерсън направи смел избор, като се отказа от грима, отклонение от характерния й бляскав стил. Това решение има по-дълбоки корени, произтичащи от ранната й кариера, когато тя нямала много дума за външния си вид. След като нейният гримьор Алексис Фогел почива от рак на гърдата, Андерсън избира да остане без грим като почит към нея. Оттогава тя публикува снимки без грим в своя Instagram и също така е забелязана навън изглеждаща естествено.

© jamieleecurtis / Instagram

Преместване в къщата на баба и дядо

© pamelaanderson / Instagram

Андерсън се заема със задачата да реновира бившето ваканционно селище на баба си и дядо си, след като продава къщата си на брега на морето в Малибу за 2,9 милиона долара и тази, в която живееше от десетилетия, за 11,8 милиона долара. 56-годишната актриса разкри, че е направила такъв ход, тъй като е искала да се почувства по-близо до корените си. Имотът сега включва три отделни сгради, включително навес за лодки, навес и къща, и е символ на нейната страст и креативност.

Тя се наслаждава на самотата и спокойствието.

© pamelaanderson / Instagram

Въпреки високопоставените си връзки и бурни любовни връзки, Андерсън сега намира удовлетворение в самотата. Тя споделя убежището си на брега на езерото с пет верни кучета. Тя живее по-прост живот, изпълнен с мекия блясък на свещи, любимата й музика, нейното пиано и грижи за разкошна розова градина. Андерсън признава, че намира щастие в неженеността си, ценейки истински моменти на радост.

Тя не позволява на миналото да я завладее.

© pamelaanderson / Instagram

По време на романтичната си връзка с рокаджията Томи Лий, Памела Андерсън мислеше, че ще имат бебета и ще останат заедно завинаги. Но това не се случи и разводът им я завлече на тъмно място. Тя признава, че е било трудно, но е трябвало да се отдели от него, за да защити бебетата си. Бившата двойка все още се поддържа контакт  и Памела признава ролята на Томи като баща в живота на децата им. Но засега тя обича да е сама и да прекарва дните си край морето. „Сега, когато съм сама, живея по-романтичен живот, отколкото във връзки“, признава Памела. Но тя не се отказва от възможността да намери подходящия и може би да намери някой съвместим в бъдеще.

© pamelaanderson / Instagram

No Comments Yet

Comments are closed