Какво носят знаменитостите, когато пазаруват за хранителни стоки

Наслаждаваме се на красивите тоалети, които знаменитостите носят на червения килим, на сцената и на екрана. Но всеки знае, че тези изображения са проектирани от стилисти и рокли и бижута се дават на известни личности от дизайнерите, които ги произвеждат.

Решихме да разберем как изглеждат в ежедневието хората, които имат милиони фенове, затова ето снимки на 14 знаменитости.

Дженифър Анистън

© eastnews, © eastnews

Ежедневният образ на Дженифър Анистън е прост и удобен. Тя обаче винаги е добре облечена и според последните модни тенденции. Съчетава стилове по много хармоничен начин, например класически със спортен. Освен това винаги се допълва много добре – което е нещо, което много хора трябва да се научат да правят.

Никол Кидман

© eastnews, © eastnews

Никол Кидман е една от най-елегантните жени в Холивуд. Можете да видите това и в нейните ежедневни дрехи. Дори когато е на летището с деца, тя изглежда много елегантна – избира рокли с цветя и обувки на нисък ток или костюм с класическа бяла риза.

Дженифър Лорънс

© eastnews, © eastnews

Актрисата Дженифър Лорънс предпочита да носи много семпли и удобни дрехи всеки ден. Малкото й куче е аксесоар, който тя почти винаги носи със себе си.

Виктория Бекъм

© eastnews, © eastnews

Виктория Бекъм е една от онези знаменитости, които винаги са стилни, където и да отидат. Дизайнерката носи дрехи, които й стоят идеално и най-вече това са дрехите, които тя сама е проектирала. Друго нещо, което Виктория почти винаги включва в образа си, са обувки с токчета и очила с голяма рамка.

Дженифър Лопез

© eastnews, © eastnews

Свикнали сме да виждаме Дженифър Лопес в наистина откровени тоалети, когато е на червения килим или нейните музикални клипове. В ежедневието звездата също изглежда наистина секси. Тя избира обувки на висок ток и дрехи, които подчертават всичко, което трябва да се подчертае.

Джулия Робъртс

© eastnews, © eastnews

Джулия Робъртс много пъти е казвала, че носи съвсем обикновени дрехи в ежедневието си. И какво тогава? Най-важното нещо, което тя не забравя, е красивата й усмивка, която всички обичат.

Ева Мендес

© eastnews, © eastnews

Като гореща кубинка Ева Мендес изглежда добре както в дънки, така и в рокли. С такова тяло как да не изглежда страхотно?

Рийз Уидърспун

© eastnews, © eastnews

Рийз Уидърспун предпочита семпли тоалети, които я правят да изглежда като всички останали. Често знаменитостта избира обикновени тениски, мини поли, обувки с токчета и големи пазарски чанти.

Ким Кардашиян

© eastnews, © eastnews

Ким Кардашиян намери своя стил (може би не без помощ от стилисти). Този стил работи за Ким и тя му е лоялна. Това, което обикновено носи, са прилепнали дрехи, кожа и козина, които подчертават факта, че тя е знаменитост.

Сара Джесика Паркър

© eastnews, © eastnews

Благодарение на „Сексът и града“ Сара Джесика Паркър се превърна в модна икона. Но в обичайния си живот тя е преди всичко майка. Това определя нейния избор на дрехи и комфортът е най-важното нещо. Какво може да бъде по-удобно от дънки, пуловери и обикновени обувки?

Даян Кийтън

© eastnews

71-годишната Даян Кийтън е знаменитост с много ярък и личен стил. Актрисата обича да избира дрехи и го прави много добре. Даян обича костюми, шапки и вратовръзки. Тя също изглежда страхотно в поли, рокли и дънки.

Бритни Спиърс

© eastnews, © eastnews

Бритни Спиърс е една от онези знаменитости, които не се интересуват особено от ежедневния си външен вид. Обичайният й избор са тениски, шорти и удобни обувки. Друго нещо, което Бритни Спиърс наистина харесва, е коса прибрана на небрежна опашка.

Гуен Стефани

© eastnews, © eastnews

Певицата от групата No Doubt от 90-те изглежда добре както в ежедневен тоалет — дънки и суичър, така и в елегантна рокля-туника в милитари стил със смели аксесоари.

Анджелина Джоли

© eastnews, © eastnews

Анджелина Джоли предпочита много семпли дрехи. През повечето време тя избира черни и сиви цветове.

No Comments Yet

Comments are closed