Как пластичната хирургия промени драстично тези знаменитости

Днес не е от решаващо значение да притежаваш някакъв талант, за да бъдеш известен. Много често вашият ярък външен вид може да ви направи звезда. Някои хора избират този начин, за да спечелят популярност и слава. Намерихме 10 известни личности, които се промениха твърде много след множество пластични операции.

10. Кейтлин Дженър, 71г.

© MARCOCCHI GIULIO/SIPA/eastnews, © TIBRINA HOBSON/eastnews

Като мъж, Дженър беше пенсиониран олимпийски златен медалист за десетобоец, който постави световен рекорд на Олимпийските игри през 1976 г. Той приема хормонозаместителна терапия през 80-те години, но я спира, когато среща бъдещата си съпруга. През 2015 г., след развода, Брус промени името си на Кейтлин и беше завършил операция за смяна на пола.

9. Джанис Дикинсън, 66 г.

© s_bukley/depositphotos, © Poree Audrey/eastnews

Нейното трудно детство, пристрастяването към незаконни вещества през тийнейджърските години и ракът на гърдата са само част от това, което е преживяла. Джанис реши да говори открито за себе си, когато публикува своите мемоари. Тя има много да ни каже: нейният труден път към успеха и 37 корици на Vogue могат лесно да докажат това.

8. Тори Спелинг, 48

© eastnews, © Dee Cercone/Everett Collection/eastnews

Дъщерята на телевизионен продуцент, Тори стана известна след ролята си в Бевърли Хилс, 90210. Тя направи първата си пластична операция, когато беше на 16, за да оправи носа си, а по-късно имаше и гръдни импланти. За съжаление операциите не бяха особено успешни. Сега обаче тя е щастливо омъжена майка на 5 деца.

7. Ашли Тисдейл, 36 г.

© Jeremy Montemagni/Everett Collection/eastnews, © Grosby Group/eastnews

Актрисата не отрича, че е правила пластични операции и твърди, че е трябвало да направи ринопластика за по-добро дишане. Днес можем да видим, че формата на устните й също се е променила и изражението на лицето й не е същото като преди. Удивително е, че тя решава да промени външния си вид, когато се смята за истинска икона на своето поколение.

6. Мери-Кейт Олсен, 35 г.

© s_bukley/depositphotos, © Invision/eastnews

Преди беше трудно да се разграничат близнаците Олсен, но сега феновете не са доволни от многобройните пластични операции на Мери-Кейт. Тя сложи край на актьорската си кариера, стана моден дизайнер и се омъжи за Оливие Саркози. В днешно време определено има нов облик: различна форма на устните, по-изискан нос и издълбани скули.

5. Линдзи Лоън, 35 години

© 20thCentFox/Courtesy Everett Collection/eastnews, © Borja B Hojas/AlterPhotos/ABACA/eastnews

Активният живот на Линдзи се отрази както на нейното психическо състояние, така и на външния вид. След последната си рехабилитация тя реши да подобри външния си вид. Сложила филъри в устните и сега можем да видим определени промени и в горната част на лицето й.

4. Меган Фокс, 35 г.

© MARCOCCHI GIULIO/SIPA/eastnews, © AA/ABACA/eastnews

Меган Фокс е чудесен пример за това, когато изобщо няма нужда от пластична хирургия. Природата беше доста щедра, когато я създаде. Фокс обаче реши да се промени много, главно защото искаше да подобри отношенията със съучениците си и да стане популярна. Новата форма на носа и скулите и инжекциите в устните я правят като пластмасова кукла.

3. Румер Уилис, 33 г.

© ADMEDIA/SIPA/eastnews, © ADM/Capital Pictures/eastnews

Дъщерята на 2 идола – Брус Уилис и Деми Мур – не можа да приеме нестандартния си външен вид и реши да направи някои промени. Тя сви носа си, намали брадичката си и уголеми устните.

2. Кайли Дженър, 24 г.

© Byron Purvis/AdMedia/SIPA/eastnews, © FaceToFace/REPORTER/eastnews

Риалити телевизионната звезда реши да тръгне по стъпките на сестра си Ким Кардашиян. От 17-годишна възраст тя е претърпяла няколко пластични операции, които много са променили външния й вид, включително филъри в устните, импланти в гърдите и таза и ринопластика.

1. Бела Торн, 24 г.

© JEAN-PAUL AUSSENARD/eastnews, © Gilbert Flores/Broadimage/eastnews

Тя за пръв път си уголеми устните, когато беше на 16, а това беше последвано от ринопластика през следващата година. По-късно й бяха поставени гръдни импланти. Може би смята, че промените във външния й вид могат да увеличат популярността ѝ.

No Comments Yet

Comments are closed