13 известни хора, чиято реална възраст определено ще ви изненада

От време на време всички ние ставаме малко любопитни за това какво се случва в живота на някои известни хора, особено когато става въпрос за темата „на колко години са сега“. Следващата група известни хора със сигурност ни изненада, когато разбрахме тяхната реална възраст. Някои от тях очевидно са просто благословени с добри гени, докато други се обръщат към пластичната хирургия заради впечатляващия им външен вид. Но въпросът е, че изглеждат невероятно. Всички тях!

Гуен Стефани

Съоснователката и водеща вокалистка на No Doubt, майка на три деца, Гуен Стефани вече е на 51. Да, наистина е така. Повярвайте ни. Проверихме.

Салма Хайек

Бяхте ли малко шокирани от възрастта на Гуен Стефани? Е, по-добре седнете, защото Салма Хайек тази година навършва 54 години!

Алисън Ханиган

Влюбихме се в нея за първи път през 90-те години, когато тя за първи път се появи на нашите телевизионни екрани в „Бъфи, убийцата на вампири“. По-късно ни накара да се усмихнем в „Как се запознах с майка ви“. Готов ли си? Нашата прекрасна Лили вече е на 46!

Дженифър Анистън

Възможно ли е Джен да е сключила договор с дявола? Ако не, как успява да изглежда толкова разкошно? Сега е на 51 и изглежда, че изобщо не се е променила, откакто я видяхме за първи път на екрана преди всички онези години!

Джим Парсънс

Джим Парсънс, който блестящо изобразява Шелдън Купър в „Теорията за големия взрив“, изглежда сякаш е на двадесет години. Добре, може би в началото на тридесетте. НО! Всъщност той е на 47 години в действителност. Можеш ли да повярваш?

Илайджа Ууд

Любимият ни Фродо Бегинс е на 39. Да, чухте. Проверете го, ако не вярвате.

Холи Бери

Разкошната Холи Бари трябва наистина да има добри гени. Защото тази година тя навършва 54 години!

Рейчъл МакАдамс

Рейчъл МакАдамс беше на 25, когато игра Али Хамилтън в „Тетрадката“. Сега тя е на 42 и изглежда също толкова красива и очарователна, колкото и тогава.

Киану Рийвс

Пил ли е от извора на младостта? Защото ако не го е направил, как бихте обяснили, че този привлекателен млад мъж навърши 56 години тази година? Невероятно!

Самюел Джаксън

Той се появява в безброй филми, включително „Pulp Fiction“, „Междузвездни войни“, „Отмъстителите“ и много други. Винаги изпълнен с енергия и ентусиазъм, можете ли да повярвате, че Самюел Л. Джаксън вече е на 71?

Джаред Лето

Главният вокалист на „Тридесет секунди до Марс“ и носител на наградата „Оскар“ за най-добър поддържащ актьор, Джаред Лето е на 48.

Фарел Уилямс

Почти със сигурност сте чували неговото „Защото съм щастлив …“, но чували ли сте, че този тийнейджър е на 47 сега?

Джейн Фонда

И не на последно място, любимата ни актриса и фитнес гуру, Джейн Фонда. Тази дама е на 83. Да, зрението ви е съвсем наред, това са 83 години.

No Comments Yet

Comments are closed