13 знаменитости, доказали, че красотата може да бъде различна

Повечето от нас смятат, че за да успеете, трябва да имате перфектен външен вид. Много звезди обаче доказват обратното.

Тилда Суинтън

© smallbusinessdb, © BEI/REX

“Винаги съм знаелa, че не изглеждам добре и това е огромно предимство. Всичките ми хубави приятели в някакъв момент започнаха да търгуват с външния си вид. Винаги са знаели, че имат светла коса, сини очи, плюшени устни и те трябва да действат по съответния начин. Това е голям товар, от който бях облекчена. ”

Хю Лори

© Geraint Lewis/REX, © bbc

Хю Лори смята, че далеч не е съвършено красив и че всъщност актьорите не трябва да обръщат толкова внимание на това как изглеждат. Както той казва, докато актьорите не светят като коледни светлини, зрителите няма да могат да видят истинското кино.

Ева Грийн

© eastnews, © eastnews

Ева далеч не е идеална красавица, но успя да постигне признание благодарение на особения си външен вид и талант.
„В Лос Анджелис се чувствам като грозното патенце, сякаш съм от Венера или нещо подобно“, каза Ева пред британския InStyle.

Бенедикт Къмбърбач

© ITV/REX, © warnerbros

Той сравнява лицето си с азбука, състояща се от всички съгласни – твърди, ъглови, нервни. „Отначало се страхувах, че ще бъда изоставен, но с времето осъзнах, че мястото, на което съм в момента, може да се заслужи само с умение. И благодаря на провидението, че ми даде тази улика, защото започнах да работя усилено и в крайна сметка успех дойде! ”

Бьорк

© Tom Stockill/REX, © getmyads24

“Не се харесвам само когато съм уморена. Ако ми покажете две снимки, на които на едната съм грозна, а на другата изтощена, ще се притеснявам само за втората.”

Даниел Крейг

© Nils Jorgensen/REX, © sonypictures

Сега е трудно да си представим какво възмущение предизвика изборът на Даниел Крейг като новия Джеймс Бонд. Феновете на франчайза разкритикуваха както таланта на Крейг като актьор, така и, разбира се, външния му вид. Даниел обаче доказа, че всички грешат с изключителната си актьорска игра, превръщайки се в най-добре платения Бонд някога.

Кейт Бланшет

© cateblanchett, © Amanda Schwab/REX

Най-красивата дама-елф в света била дразнена в училище с имена като “майката” и “жаба” заради голямата си уста. Самата тя си мислела, че има малки очи и ужасни уши.
“С течение на годините спрях да мисля твърде много за себе си и външния си вид. Стареенето е естествена и очарователна част от нашето развитие.”

Винсент Касел

© news-intime, © James McCauley/REX

Природата не му е дала перфектен външен вид, но злодеите, които играе, са толкова харизматични, че няма как да не почувстваш поне малко съчувствие към тях. Този французин всъщност наистина умее да играе лоши момчета и подобен образ непременно привлича жените.

Хилари Суонк

© Amanda Schwab/REX, © Dave Buchan/REX

Тя не се страхува да експериментира с външния си вид и да се откроява от тълпата. Актрисата се шегува, че най-добрите й роли са тези, в които тя не е особено жена. Хилари никога не е мечтала да бъде красавица. “Бях на 16 и ще си призная, че по това време твърдо приемах, че вече не съм момиче, дете, а млада жена. Че трябва да изглеждам и да действам така, че другите да ме харесват, като постигнам успех. Всичко това ме разтревожи. ”

Хавиер Бардем

© Matt Baron /REX, © Matt Baron/REX

Хората често мислят за Хавиер Бардем като корав човек заради грубия му външен вид и това много го разстройва, тъй като той наистина има деликатна и срамежлива личност. Каквото и да е вярно, зрителите смятат, че той няма неуспешни роли и че той не действа, а живее на камера.
„Когато се видя на корицата на списание, осъзнавам, че светът е полудял“, казва Хавиер за външния си вид.

Chloë Stevens Sevigny

© eastnews, © eastnews

Ролята на Джени в дебюта й в киното Kids (1995) направи Chloë невероятно популярна – и не в нейната красота се влюбиха феновете, а нейният нрав.
“Аз не съм вашата класическа красота и мисля, че момичетата не трябва да се стремят да бъдат перфектни.”

Тим Рот

© eastnews, © eastnews

Тим неизменно е ироничен по отношение на външния си вид, като казва: „Аз съм много нелицеприятен човек“ или „Нека признаем, че не съм Брад Пит“.

Сара Джесика Паркър

© hbo, © eastnews

Разбира се, Сара знае, че не е красавица в обикновения смисъл. Но тя не се притеснява от това, тъй като е уверена и успешна жена.
“Опитвам се да се обличам подходящо за моята възраст и съм реалист относно това как изглеждам. Ако тези физически неща бяха моята несигурност, щях да бъда развълнувана. Какви прекрасни проблеми. Моите несигурности са по-съществени от това. Притеснявам се на първо място за децата ми и тяхното здраве. Притеснявам се какви възможности за работа ще се появят. “

No Comments Yet

Comments are closed