Как изглеждат децата на нашите идоли от 90-те

Да видим как изглеждат децата на някои от нашите идоли, когато пораснат, е не по-малко интересно, отколкото да наблюдаваш развитието на самите оригинални звезди. Решихме да проучим какво правят днес децата на известни актьори, певци и модели от 90-те години.

Кая и Пресли Гербер
(деца на Синди Крауфорд и Ранди Гербер)

© AdMedia/Sipa USA/East News, © Steve Eichner/NameFace/Sipa USA/East News, © Steve Eichner/NameFace/Sipa USA/East News

Децата на супермодела Синди Крауфорд са решили да тръгнат по нейните стъпки. Кая подписа договор за модел, когато беше само на 14 години и сега има постоянни снимки на различни публикации. Тя също се интересува от танци и актьорско майсторство.
Пресли също прави снимки за списания от време на време и дори участва във фотосесии със сестра си (включително за Vogue). Той също така обича сам да прави снимки.

Рафърти и Айрис Лоу
(деца на Джъд Лоу и Сади Фрост)

© Piovanotto Marco/ABACA/EAST NEWS, © BIGPICTURESPHOTO.COM/EAST NEWS, © Matt Holyoak / Evening Standard /EAST NEWS, © TPC/EAST NEWS

По-големите деца на Джъд Лоу – 18-годишният Рафърти и 15-годишната Айрис – също са направили първите си стъпки към кариерата на модели.

Франсис Бийн Кобейн
(дъщерята на Кърт Кобейн и Кортни Лав)

© courtneylove / Instagram.com, © pinterest.com

24-годишната дъщеря на една от най-известните двойки от 90-те години се интересува от живопис и изкуство. През 2013 г. тя проведе първата си изложба. До този момент тя преживяваше тежко неуспешен брак, но сега живее много по-спокоен живот.

Лурдес Мария Чиконе Леон
(Дъщерята на Мадона и Карлос Леон)

© action press/EAST NEWS, © Charles Sykes/Invision/AP/Fotolink, © Lourdes Maria Ciccone Leon Official

19-годишната бунтовничка Лурдес е точно като майка си. Тя обожава общественото внимание и не се страхува да заяви на висок глас това, което мисли. На 14 години, заедно с майка си, тя лансира линията дрехи “Материално момиче”, на която беше основният дизайнер. Неведнъж са я насърчавали да участва във филми, но родителите й са били против идеята.

Лили-Роуз Мелоди Деп
(дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради)

© LYDIE/SIPA/EAST NEWS, © eastnews.ru, © AFP/EAST NEWS

Хората започнаха да обръщат внимание на 16-годишната Лили-Роуз в годината, когато тя стана официалното лице на Chanel. Тя се фокусира и върху развитието на актьорската си кариера. Наскоро участва в Планетариум заедно с Натали Портман.

Айрленд Болдуин
(Дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър)

© face to face/REPORTER, © action press/EAST NEWS, © LFI/Photoshot/REPORTER

Тази дъщеря на две икони е наследила както добрия им външен вид, така и тяхната харизма. Популярността на 20-годишната Айрленд се увеличава всяка година. Тя е заета да подписва договори за модел, да дебютира във филми и да участва в реклами.

Патрик и Катрин Шварценегер
(деца на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър)

© AFP/EAST NEWS, © AP/FOTOLINK, © ddp images/Steffens/EAST NEWS, © Dan Steinberg/Invision/AP/Fotolink

От всички деца на Арни най-известният е синът му Патрик. На 22 години той вече се беше опитал да проектира дрехи, да бъде модел и актьор. За разлика от него сестра му Катрин води по-спокоен живот: учи в университет, пише блог и чете книги.

Бруклин и Ромео Бекъм
(деца на Дейвид и Виктория Бекъм)

© Jonathan Short/Invision/AP/Fotolink, © Joel Ryan/Invision/AP/Fotolink, © rexfeatures.com

Изглежда, че е практически невъзможно за който и да е член на семейство Бекъм да избегне работа в модната индустрия. Най-големите синове, 21-годишният Бруклин и 18-годишният Ромео, са участвали в рекламни кампании за световноизвестни модни къщи.

Уилоу и Джейдън Смит
(деца на Джада Пинкет Смит и Уил Смит)

© Chris Pizzello/Invision/AP/Fotolink, © Marechal Aurore/ABACA/EAST NEWS, © AXELLE/BAUER-GRIFFIN/East News

Тази двойка жадува за слава и те полагат не малко усилия, за да постигнат желанието си. 19-годишната Уилоу обича музика, танци, актьорско майсторство, а също така се занимава с това да бъде модел. 21-годишният Джейдън е певец, танцьор и актьор, който си сътрудничи както със собствения си баща, така и с други известни фигури.

София, Систин и Скарлет Сталоун
(деца на Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин)

© AFP/EAST NEWS, © Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink

Очарователните дъщери на Сталоун нашумяха, когато се появиха на червения килим редом с баща си. Най-големитеот тях – 24-годишната София и 22-годишната Систин – вече превземат света като модели. София също посвещава усилията си на актьорска кариера и учи в университет, където живее в студентско общежитие.

Кристофър Ван Варенберг и Бианка Бри
(деца на Жан-Клод Ван Дам и Гладис Португес)

© AP/FOTOLINK, © AXELLE/BAUER-GRIFFIN.COM/East News, © Photoshot/REPORTER

Известният актьор признава, че е помогнал на децата си да развият актьорската си кариера, като Кристофър и Бианка са се пробвали във киното. Бианка се превърна в истинска дъщеря на Ван Дам – въпреки че започна да харесва езда, тя в крайна сметка се заинтересува от бойни изкуства.

Принц Майкъл и Парис-Майкъл Катрин Джексън
(деца на Майкъл Джексън и Деби Роу)

© EAST NEWS, © AFP/EAST NEWS, © Scott Kirkland/PictureGroup/EAST NEWS, © Bella/Broadimage/EAST NEWS

Почти сякаш двете по-големи деца на Краля на попа са от различни планети. 18-годишната Парис участва в интимни фотосесии с приятеля си, експериментира с външния си вид и се е опитала да преодолее лошите си навици. Брат й Принс, от друга страна, е по-сдържан в поведението си. Преследва кариера като продуцент и режисьор.

Габриел-Кейн
(син на Даниел Дей-Луис и Изабел Аджани)

© Jim Smeal / BEImages/EAST NEWS, © AFP/EAST NEWS, © gabrielkane / Instagram.com

20-годишният Габриел-Кейн е най-големият син на Даниел Дей-Луис, който е трикратен носител на Оскар. Той има договор с известна агенция за модели IMG и неговият образ е отпечатан в доста лъскави списания. Освен това има сериозен интерес към музиката.

No Comments Yet

Comments are closed