6 неща, които отблъскват мъжете

Той е влюбен в теб и отново и отново ти го доказва, но това ухажване ви се харесва все повече и повече, нали? Толкова много, че сякаш ви прави сляпа – твърде сляпа, за да забележите тези признаци, че може би го отблъскваш:

1. Винаги става дума за теб

От самото начало на вашата весела връзка винаги всичко е било свързано с теб. Вашите чувства, вашите желания, изборът на ресторанти, вашите филми. Докато той наистина се интересува от това да поддържа щастлива, запитвала ли си се някога какво би искал той?

2. Когато си прекалено ревнива

Сериозно, спри с това! Той те обича и ти си тази, за която говори с приятелите си. Само защото си представяш друго момиче с него във филмите в главата ти, не е редно постоянно да го проверяваш чрез текстови съобщения или обаждания. Остави го да подиша, човекът просто иска да се позабавлява с приятелите си, а след това ще се върне при вас, както винаги.

3. Когато непрекъснато се карате

Вие не сте заедно, защото имате еднакви характери, а защото сте се научили да харесвате и уважавате различията на другия. И така,къде отиде всичко това, когато двамата станаха официални? В случай, че нещата са станали по-лоши и заплашваш да скъсаш с него дори и за по-малките неща, то най-вероятно го отблъскваш с тези си действия.

4. Когато си твърде зависима от него

Да се правиш на момичето в беда всеки път няма да те отведе твърде далеч с него, защото Аако не друго, ще го отблъсне още повече. Първоначално може да е било сладко, когато не си можела да направиш нещо или да обновиш софтуера на лаптопа си и той ти се е притичвал на помощ. Когато обаче стане навик, то е почти сигурно, че това само ще го отблъсне.

5. Когато постоянно говориш против другите

Има причина, поради която с момчетата се излиза по-лесно – по-малко драма. Защо смяташ, че това би се променило само защото е в отношения с вас? Да, той ще ви изслуша, ако някой на работа ви е разстроил или си имала лош ден, но само защото го е грижа за вас. Точно затова е най-добре да му спестите драмата и негативността, която следва след това.

6. Когато постоянно закъсняваш

Само защото те обича не значи, че трябва да го караш да чака два часа, докато пристигнеш за срещата ви! Не приемайте любовта му за даденост и не разрушавайте вълнението му, като го карате да чака прекалено дълго. Намерете начин да се гримирате по-бързо за по-малко време или да си организирате времето по-добре, за да избегнете закъсняванията.

Е, сега, когато вече знаеш за нещата, които могат да го отблъснат се увери, че работиш върху тях, докато все още можеш!

No Comments Yet

Comments are closed