Дженифър Анистън говори за Брад Пит и какво всъщност ги свързва сега

Дженифър Анистън и Брад Пит бяха красива семейна двойка. По време на сватбената им церемония през 2000 г. никой не би предположил, че десетилетия по-късно връзката им ще изглежда много по-различно. Анистън е откровена към себе си и към обществото и сподели чувствата и идеите си за Брад.

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/Abaca/East News, Invision/Invision/East News

След раздялата им Дженифър Анистън призна: „Наистина се надявам, че някой ден можем отново да бъдем приятели. Ще обичам Брад до края на живота си. Той е фантастичен човек. Не съжалявам за нищо от това и не се тормозя за случилото се.“ Минаха години и изглежда, че желанието й работи.

White Label/East News

Въпреки че претърпяха една от най-шумните раздяли в Холивуд, Дженифър Анистън и Брад Пит остават „приятели“ повече от 15 години по-късно. През 2018 г. тя призна, че предишният й брак всъщност е бил „много успешен“, но те са избрали да бъдат щастливи извън брака си.

Hahn Lionel/ABACA/EAST NEWS

Брад Пит дори присъства на 50-ия рожден ден на Анистън, а през 2020 г. се случи прочутото им събиране по време на 26-ите годишни награди на Гилдията на актьорите. Те имаха топли отношения и чиста радост един за друг. „Джен беше щастлива за Брад. Те се поздравиха и това беше всичко.“ Анистън потвърждава: „Брад и аз сме близки, ние сме приятели. Говорим си и изобщо няма нищо странно между нас, освен за всички, които вероятно са го гледали и са искали да има нещо странно или са предполагали, че ще има. Забавлявахме се и беше за страхотна кауза.“

© Gregory Adams / Alamy Stock Photo

Всеки има свой личен живот и изглежда отношенията им винаги са били добри. Тя дори се „отдръпна“ малко заради новата приятелка на Брад, но изглежда и това не е повлияло на приятелството им.

No Comments Yet

Comments are closed