9 недостатъка на знаменитостите, които не развалят външния им вид

Никой не е перфектен и дори световноизвестни знаменитости могат да имат някои недостатъци във външния си вид. Някои са ги превърнали в своя запазена марка. Някои изобщо не изглежда притеснени от тях. Решихме да ви разкажем за тези знаменитости, за да ви напомним още веднъж, че всеки е красив по свой начин. Между другото, в края на статията имаме малък тест за внимание за всички фенове на Приятели.

Меган Фокс

© FaceToFace / REPORTER

Дори красавица като Меган има незначителен недостатък във външния си вид: вродена аномалия, наречена брахидактилия, прави палците й малко по-къси, а ноктите малко по-широки, отколкото би трябвало. Момичето не е твърде загрижено за този дефект и дори говореше за него в токшоу.

Елизабет Тейлър

© Screen Prod / Photononstop

По време на снимките на Lassie Comes Home режисьорът помоли младата актриса да премахне грима си, защото смяташе, че това е твърде много. Това обаче не беше грим, а рядка генетична мутация: миглите на Елизабет нараснаха в две линии, правейки очите й невероятно очарователни. Нейният необичаен виолетов цвят на очите добави към ефекта.

Алън Рикман

© Photo by Joel Ryan/Invision / AP / Invision / AP / Fotolink

Всички, които чуха кадифения глас на този невероятен актьор, го запомниха завинаги. Оказва се, че Рикман е имал вроден дефект на долната челюст и в резултат на това говорни проблеми. Това повлия на начина му на говорене и даде на феновете си известния глас – идеален пример за превръщане на недостатък в сила.

Кейт Босуърт

Актрисата Кейт Босуърт има особено отличителна черта: едното й око е синьо, а другото е кафяво. Това се нарича хетерохромия, аномалия, когато ирисите на очите са оцветени по различен начин. Сред другите знаменитости с различни цветове са Мила Кунис и Кристофър Уокън.

Жан-Клод Ван Дам

© LFI / Photoshot / REPORTER

Преди много време актьорът си удари главата в басейн и получи голяма подутина на челото. То остана с Ван Дам за цял живот, но не направи по-трудно преследването на кариера в Холивуд.

Ванеса Паради

© AFP / EAST NEWS

Когато Ванеса беше млада, тя бе посъветвана да се отърве от известната празнина между зъбите си (между другото, това всъщност направи Мадона). Но момичето имаше свой собствен начин и предпочиташе да не променя нищо. Въпреки че зъболекарите не биха одобрили избора й, тази особеност със сигурност й придава уникален чар.

Сийл

© AP/FOTOLINK

Като дете певецът Сийл е имал опасно заболяване: лупус еритематозус. Имаше късмета да се възстанови, но белезите останаха на лицето му за цял живот. Този дефект обаче не се отрази на способността му да очарова топ модели: Сийл се срещаше с Тайра Банкс и беше женен за Хайди Клум.

Холи Бери

© Alex Passos / Broadimage / EAST NEWS

Актрисата има шест пръста на десния крак. Това обикновено се коригира в ранна детска възраст, но Холи никога не е оперирана. Дефектът изобщо не я притеснява и тя се радва да носи обувки с отворени пръсти. Интересното е, че различни аномалии на пръстите на краката са доста чести. Например Аштън Къчър има два частично съединени пръста.

Матю Пери

© AP / FOTOLINK

От години обичаме и гледаме приятели, но никога не сме забелязали, че на актьора Матю Пери липсва горната фаланга на десния среден пръст. Загуби го, когато като дете хвана ръката си на врата. Неговият герой, Чандлър, също имаше подобен проблем: в сериала Моника пусна нож на крака му, който отряза част от малкия му пръст.

No Comments Yet

Comments are closed