Осем неща, които любовта на живота ви би искала да знаете

Бихме искали да споделим осем от тези прекрасни неща, които любовта на живота ви би искала да знаете.

1. Винаги сте в сърцето му

Думите „обичам те“ не могат да изразят дълбокото им значение. Въпреки че посланието, което изпращат, може да бъде успокояващо, емоцията, копнежът, тръпката и страстта, с които идва, далеч надхвърлят думите.

Изразяването на собствените чувства не е нито лесно, нито точно в повечето случаи. Чувствата могат да бъдат непреодолими, неразгадаеми, променящи се и объркващи.

Те могат да бъдат от много видове – както положителни, така и отрицателни – но едно винаги се задържа в сърцето на вашия партньор … да, това е непреодолимата любов към вас – движещата сила, която го държи около вас, когато сте щастливи или тъжни, когато сте сте здрави или болни, когато сте добре или зле.

И когато ролите се обърнат и вашият партньор е този, който е тъжен или болен или паднал, вие все още сте там в сърцето му, най-доброто място, на което някога сте могли да бъдете.

И да, вашият партньор иска да знаете това, дори когато се карате и сте ядосани един на друг. Скандали и спорове се случват само защото и двамата ви е грижа. Ако никой не го беше грижа, никой никога нямаше да се скара.

2. Иска да са на първо място

Животът идва с пълен списък със задачи и много променливи. Трябва да отделите време за много хора: деца, майка, татко, братя и сестри и приятели. След това трябва да управлявате правилно това време, внимание, грижи и грижи между хората, които имат значение за вас, себе си, работата ви, ежедневните задължения и т.н.

Партньорът ви не просто иска да се слее в ежедневието ви. Той е вашият значим и иска да види това. Въпреки че другият човек напълно разбира и уважава избора ви, той / тя всъщност би искал да бъде най-важният човек в живота ви, дори никога да не го каже.

3. Вие сте неговото номер 1

Вие сте първият човек, за когото любовта на живота ви мисли, когато се нуждае от помощ, този, когото иска да направи щастлив, този, към когото първи бяга, за да отпразнува успеха, този, който винаги може да направи усмивка на лицето ви, този той избра да сподели живота си с вас.

Вие сте всички тези неща, защото партньорът ви смята, че сте страхотни. Да те обича означава да обича начина, по който изглеждаш и почти всичко, което правиш. Да, всеки има свои собствени проблеми, но в очите на партньора ти си перфектен с всичките си несъвършенства и затова той те обича и те прави негов номер 1. Ти си шампионът на сърцето му.

4. Карате го да се чувстват пълноценни

Животът на партньора ви не беше толкова изпълнен, когато вие не бяхте част от него. Внесохте повече радост, вълнение, щастие и най-вече го накарахте да се почувства пълноценен. Двамата сте екип и никога не бихте могли да бъдете толкова силни и успешни, ако не бяхте заедно.

5. Правите го по-добър човек

Всички връзки трябва да ви накарат да израствате в личен план. Любящият партньор ви помага да станете най-добрата версия на себе си. Простият факт, че вярвате и подкрепяте другата си половина, го вдъхновява с невероятна решителност и сила да прави повече и да се справя по-добре. Той не иска да ви разочарова и затова полага усилия.

6. Той се нуждае от вашата оценка

Ти си му номер 1, помниш ли ?! И затова мнението ви за партньора и връзката ви има най-голямо значение на този свят. Оценявайки човека и за всяко малко нещо, което те правят за вас, ще го държите мотивиран и ще се стреми да се справя по-добре.

Критиката винаги деморализира. Научно доказано е, че похвалата дава по-добри резултати.

7. Той вярват в теб

Вие сте първият човек, към когото партньорът ви се обръща за помощ, защото нивото на доверие кум вас е пълно. Доверете се на вашата преценка, доверете се на вашата подкрепа, на вашата лоялност и се доверете на вашите чувства на любов.

Любовта на живота ви вярва, че сте онзи изключителен човек, който може да промени живота към по-добро и затова той ви обича и е до вас.

8. Ти озаряваш живота му

Слънцето и залезите са по-очарователни, откакто влезе в живота на партньора си. Сутрините са по-весели. Вечерите са по-топли. Празниците са по-добри. Изпълнихте сърцето им, накарахте ги да се чувстват пълноценни и им помогнахте да станат по-добри хора. Да, вие разведрявате живота им всеки ден с простото си присъствие, мили думи и нежни усмивки.

Въпреки че в повечето от случаите любовта на живота ви никога няма да ви каже тези неща, обърнете внимание и не забравяйте, че те всъщност се чувстват по този начин.

No Comments Yet

Comments are closed