8 ефективни съвета от моделите на Victoria’s Secret, които им помагат да блестят по-ярко от звезди

Моделите на Victoria’s Secret водят забързан начин на живот и техните натоварени графици могат да смажат дори най-организирания човек. Въпреки това, тези жени винаги изглеждат на място и дори понякога да спят само 4 часа, те все още блестят, сякаш нищо не се е случило. Това не е магия, просто наистина ефективни трикове, които се използват активно от професионалните модели.

1. Паста за зъби за акне

Vogue/Ferrari Press/East News

Джиджи Хадид използва обикновена паста за зъби от магазина, за премахване на пъпки. Този съвет е доста противоречив. Някои се кълнат в него, като казват, че съдържа правилните химикали за премахване на бактерии и подуване. Други обаче стоят далеч от него, защото може да направи обратното, като да влоши акнето ви.

2. Бокс

Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Адриана Лима се боксира повече от 10 години. Моделът казва, че е терапевтично както за ума, така и за тялото й. Боксът също така изгаря огромните 800 калории само за 1 час и като цяло ви прави по-уверени.

3. Загрейте приспособленията за извиване на мигли със сешоар.

LaurentVu/SIPA/EAST NEWS

Тейлър Хил винаги загрява своите извивачи за мигли, преди да ги използва. Тя научи този трик от гримьори. Топлите извивачи помагат на миглите ви да останат извити за по-дълго време, а освен това са повдигнати по-високо. Уверете се, че не са прекалено горещи.

4. Бутилирана вода за измиване на лицето

0000003/Reporter/East News

Адриана Лима използва само пречистена бутилирана вода вместо вода от чешмата за лицето си. Тя казва, че водата от мивката е пълна с химикали и бактерии и е права. Според дерматолог, ние можем да абсорбираме повече хлор и други токсини чрез къпане и душ, отколкото като пием чешмяна вода.

5. Яжте на всеки 2 часа.

face to face/FaceToFace/REPORTER/East News

Барбара Палвин е голям кулинар и е против да яде възможно най-малко, особено сутрин. Добре е да похапвате на всеки 2 часа, просто се уверете, че храната, която ядете, е здравословна. Похапването е чудесен начин да преборите апетита и да засилите метаболизма си.

6. Оризова вода за следродилен косопад

EAST NEWS

Косата на Роузи Хънтингтън-Уайтли се влоши значително, когато забременя. Стана крехка и се накъса. Роузи откри страхотно лекарство за косопад след раждането — оризова вода, като този метод спечели популярност и в TikTok поради ефективността си. Добрата новина е, че дори не е нужно да я купувате — просто използвайте водата, останала след варенето на ориз.

7. Посещение на сауна или парна баня поне веднъж седмично

0000001/Reporter/East News

Ирина Шейк е голям фен на парните бани. Те отпушват порите идеално и са достатъчни само 15 минути за щателно да почистите лицето си. Ако нямате време да посетите СПА центъра, можете да постигнете подобен ефект, като налеете вряща вода в купа и държите лицето си над нея. Не забравяйте да покриете главата си с кърпа.

8. Ако жадувате за захар, яжте я сутрин.

Demis Maryannakis, PacificCoastN/EAST NEWS

Алесандра Амброзио признава, че обича храната, особено сладкото. Тя не спазва диети и яде всичко в умерени количества. Когато се отдаде на любимите си лакомства, тя обикновено го прави в ранните часове на деня. Моделът обича да закусва яйца, плодове, кафе, кифли, сандвичи или гевреци.

No Comments Yet

Comments are closed