15 психологически признака, че някой ви харесва дори в най-ранните етапи

Може всички да се чувстваме несигурни, когато започваме нови взаимоотношения, чудейки се дали някой наистина ни харесва. Никой от нас не чете мисли, но телата и психологията ни могат също да говорят. За щастие има някои знаци, които ясно отговарят на този въпрос и могат неусетно да ни кажат какво наистина чувства някой към нас. Искаме да сте спокойни и уверени във вашите взаимоотношения. За това споделяме тези малко известни знаци, за които да внимавате в новите връзки.

1. Посоката на краката им

Ако краката им са обърнати към вас, това може да покаже, че се интересуват. „Отвореният език на тялото е индикация, че някой е любопитен и внимателен към вас“, казва лицензираният терапевт Шамира Хауърд. Други знаци могат да включват навеждане към вас с отпуснати рамене и нескръстосани ръце.

2. Дали можете да видите ръцете им

Когато някой се чувства удобно около вас, обикновено можете да видите ръцете му. Това може да е чудесен индикатор за това, че партньорът се чувства в безопасност и свързан с вас.

3. Накланят глава

© Depositphotos.com

Ако вашият възлюбен накланя главата си настрани, когато ви слуша как говорите, това може да е страхотен знак. Накланянето на главата може да покаже, че отсреща са любопитно и настроени.

4. Ръцете им са влажни.

Може да предположим, че това просто означава, че на някой му е горещо или е потен, но всъщност може да означава признак на нерви. Това, че са нервни, е знак, че може да имат интерес към вас и не искат да объркат нищо, което е добър знак, че ги е грижа!

5. Объркват се в думите си.

© Depositphotos.com

Друг начин, по който някой може да издаде, че е нервен, е ако се спъне в думите си — особено ако обикновено е уверен или е център на внимание. „Когато знаете, че обикновено не са срамежливи, но се държат неловко и не могат да формулират изречения около вас, това може да е признак на интерес“, казва експерт по връзките.

6. Стоят или сядат близо до вас.

Ако стоят на сантиметри от вас в ситуации, в които сте заедно, може да не могат да устоят на желанието да бъдат възможно най-близо до вас. Ако не се страхуват от близост и изясняват желанието си (но не по зловещ начин), вероятно това е добър знак.

7. Раздават широки усмивки.

© Depositphotos.com

Много от нас спират да се усмихват по начин, който показва предните ни зъби, когато сме на около 5 години, освен ако не сме супер щастливи. Така че когато хората до вас се забавляват много, потърсете зъби. Ако са наистина много щастливи, няма да си направят труда да прикрият предните си зъби, когато се усмихват.

8. Впиват очи в цялото ви лице.

Непрекъснатият зрителен контакт може да накара хората да се чувстват неудобно в наши дни. Така че ако очите им прекарват по-голямата част от времето в движение между вашите очи, нос и устни, това означава, че ви харесват.

9. Облизват устните си (по сладък начин).

Науката казва, че когато сте привлечени от някого, устата ви произвежда допълнително слюнка. Така че вашият любим може да оближе устните си или да ги притисне една към друга, когато са около вас, ако са много заинтересовани.

10. Осъществяват физически контакт.

Физическият контакт може да бъде добър начин да тествате водата, за да видите как реагирате на докосването им. Така дребните извинения да бъдете в контакт, като докосване на коляното или прибиране на косата зад ухото ви, могат да означават, че искат да бъдат по-близо до вас.

11. Докосват гърлото си.

Гърлото е област от тялото, която представлява комуникация и уязвимост. Така че ако докоснат тази област, докато взаимодействат с вас, това може да означава нещо. Например, може да е знак, че се интересуват от вас и се притесняват дали ще подходят по правилния начин.

12. Отделят ви от група.

В групови ситуации намират начини да прекарат малки моменти с вас. Може да се изрази в това ви задават директни въпроси или просто да отговарят на това, което сте казали. Да се ​​смеят на шегите ви и да ви гледат докато водят странични разговори също показателно.

13. Последователни са в комуникацията.

Последователността в общуването е чудесен индикатор за интерес. Поддържането на връзка е от ключово значение за изграждането на взаимоотношения, така че не трябва да „изчезват“ за дълги периоди от време и след това да се връщат без обяснение.

14. Изчервяват се около вас.

© Depositphotos.com

Изчервяването е честен отговор на развълнуването или получаването на доза адреналин. Следователно може да е често срещан знак, че някой е привлечен от вас — той се чувства „уловен“, че е развълнуван от друг човек.

15. Смеят се много с вас.

© Depositphotos.com

Смехът и усмивката са начини за установяване на интимност, разбирателство и връзка с някого. Така че, ако се случва често между вас, това може да означава, че ви харесват много.

No Comments Yet

Comments are closed